Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Anabell 22:41, 31 sie 2018

Sylwia!
obejrzałam filmik, nieustająco podziwiam cały ogród, włożony wkład, ciągle czymś zaskakujesz
Brawa dla Was oboje
sylwia_slomc... 22:43, 31 sie 2018

Anabell napisał(a)
Sylwia!
obejrzałam filmik, nieustająco podziwiam cały ogród, włożony wkład, ciągle czymś zaskakujesz
Brawa dla Was oboje
Cieszę się Haniu, że Ci się podobało
Rosa 09:27, 01 wrz 2018

no moja droga pędzisz jak szalona lokomotywa a ogród za Tobą. Jeszcze mam do nadrobienia ponad 60 stron.
Każdy zakątek zachwyca niosąc sporą dozę inspiracji, szczególne wrażenie zrobiła na mnie pajęczyna z liny (gdzieś Tekla się chyba ukryła ).
Budowie basenu będę z zainteresowaniem kibicować a odrobinka luksusu takim jak WY pracusiom należy się. Jestem pewna, że cudnie go wkomponujecie w swój uroczy ogród. Zamiast styropianu chyba lepszy będzie styrodur, jest twardszy a stężenia krzyżowe bardziej wytrzymałe na parcie wody, ale w temacie niech wypowie się doświadczony konstruktor.
Podziwiam Waszą pracowitość i kreatywność i powiem szczerze, że ciut zazdroszczę.... ech młodość. No, ale kiedy jak nie teraz póki zdrowie i siły pozwalają a zapału i pomysłów pod dostatkiem.
Tak jak i Ty uwielbiam spędzać czas w swoim ogrodzie i każdy dzień poza domem uważam za stracony czyli wyjęty z życia. Nie wyobrażam sobie smażenia na piasku w zatłoczonym kurorcie doopka przy doopce. Ciekawe miejsca historyczne zwiedzam spacerkami wirtualnymi w zimowe wieczory.
I też kocham rojniki miłością tak starą jak sama jestem i stale powiększam kolekcję. Szykuj dużą skrzynię.
Pozdrawiam i dużo zdrówka życzę .
Urszulla 09:47, 01 wrz 2018

Suszy na filmiku wogóle się nie zauważa. Strasznie skakali z ujęciami co mi osobiscie przeszkadza. Wolałabym taki spacer dookoła ale rozumiem brak czasu. Jesteście nie do pobicia
sylwia_slomc... 10:12, 01 wrz 2018

Ewo
Cieszę się, że mój ogród może kogoś zainspirować Rojniki bardzo lubię, niestety mam utrapienie ze srokami , które mi je wyrywają i przenoszą w różne dziwne miejsca jeśli tylko w pojemniku posadzę , te co rosną w gruncie o dziwo nie wzbudzają ich zainteresowania
sylwia_slomc... 10:15, 01 wrz 2018

Urszulla napisał(a)
Suszy na filmiku wogóle się nie zauważa. Strasznie skakali z ujęciami co mi osobiscie przeszkadza. Wolałabym taki spacer dookoła ale rozumiem brak czasu. Jesteście nie do pobicia

Kamerzysta latał jak z piórkiem, żeby jak najwięcej nagrać w jak najkrótszym czasie Bo mam ogród w nie standardowych rozmiarach
AgataM 14:08, 01 wrz 2018

Witaj Sylwuś Obejrzałam trzy razy. Ogrom ogrodu, mnóstwo nasadzeń, niesamowita ilość pomysłów i realizacji. Na zdjęciach widziałam dużo, ale film pokazał ile dobrej pracy włożyliście w tą potężną działkę. Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anabuko1 20:12, 01 wrz 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
.... ale dziś zapraszam Cię na spacer wirtualny po naszym Ranczo w Szmaragdowej Dolinie
https://www.youtube.com/watch?v=VGa20TfMt6I&feature=youtu.be
w 1.52 zaczyna się nasz ogród

Sylwuś i ja obejrzałam.
iękny twój ogród, to już dawno wiadomo.
I muszę przyznać,że z tego nagrania więcej bardziej widać ogroó i jego charakter.
Gratuluję!!
sylwia_slomc... 20:14, 01 wrz 2018

AgataM napisał(a)
Witaj Sylwuś Obejrzałam trzy razy. Ogrom ogrodu, mnóstwo nasadzeń, niesamowita ilość pomysłów i realizacji. Na zdjęciach widziałam dużo, ale film pokazał ile dobrej pracy włożyliście w tą potężną działkę. Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Film zawsze więcej pokazuje niż zdjęcia Dziękuję, fajnie, ze się podoba
sylwia_slomc... 20:15, 01 wrz 2018

anabuko1 napisał(a)

Sylwuś i ja obejrzałam.
iękny twój ogród, to już dawno wiadomo.
I muszę przyznać,że z tego nagrania więcej bardziej widać ogroó i jego charakter.
Gratuluję!!

Dlatego pokazałam, bo nie wszyscy mają możliwość nas odwiedzić, a tak to sobie troszkę pospacerują