Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 22:43, 30 wrz 2018

anpi napisał(a)
Trzymam kciuki,żeby nie było przymrozkuAstry myślę,dadzą radę!Co by nie było i tak będzie pięknie

Oby dały radęDziękujemy
Dorota123 23:07, 30 wrz 2018

Marcinki ładne plamy potworzyły, zaczęło się z tymi przymrozkami. Przyjdzie taki i w jedną noc zniszczy kwiaty, a później wróci złota jesień, ale będzie już bez kwiatów. U mnie cynie nie przeżyły dzisiejszego przymrozku.
sylszu 23:35, 30 wrz 2018

Sylwia - jest cudnie. Trzymam kciuki i czekam na emisję
AniazUroczyska 00:08, 01 paź 2018

Sylwuś, trzymaj się dzielnie, będzie dobrze! Już się nie mogę doczekać, emisji tego odcinka!
kasiek 07:49, 01 paź 2018

No i piekne masz to pole astrowe - będzie czad Odpał po Kondziowemu znaczy odlot (nie cytuje mniej cenzuralnych słów)- wszyscy byliśmy zachwyceni Twoją łąką!
A przymrozek z daliami możesz wykorzystać - nakręć scenę jak po przymrozku scina się dalie i przygotowuje na zime - oni lubia praktykę!
Do mnie jadą na końcu - akurat ma padać Ale takie jest ogrodnictwo - jak życie - czasem słońce, czasem deszcz, czasem burza a czasem powieje lodowatym chłodem - i tak powinno się to przedstawiać - realny świat i zmagania a nie wyidealizowane selfie na facebooku

Ja jestem przkonana że Twój ogród to będzie hit!!
sylwia_slomc... 07:53, 01 paź 2018

Dorota123 napisał(a)
Marcinki ładne plamy potworzyły, zaczęło się z tymi przymrozkami. Przyjdzie taki i w jedną noc zniszczy kwiaty, a później wróci złota jesień, ale będzie już bez kwiatów. U mnie cynie nie przeżyły dzisiejszego przymrozku.

No właśnie Dorotko gdzieś czytałam, że gdyby nie te przymrozki co nam kwiaty ścinają to by się drzewa tak spektakularnie nie przebarwiały.....ale jak dla mnie to za wcześnie i zupełnie nieoczekiwanie ten przymrozek był.
sylwia_slomc... 07:54, 01 paź 2018

sylszu napisał(a)
Sylwia - jest cudnie. Trzymam kciuki i czekam na emisję

Mam nadzieję, że dziś jeszcze jest ten kolor, okryłam co się dało, a w nocy mrozem powtórzyło.
sylwia_slomc... 07:56, 01 paź 2018

AniazUroczyska napisał(a)
Sylwuś, trzymaj się dzielnie, będzie dobrze! Już się nie mogę doczekać, emisji tego odcinka!

Stresa już nie mam zrobiłam co mogłam, żeby się ogród dobrze prezentował , dziś tylko przed przyjazdem ekipy usunę nasturcje ze skrzynek i jak mi się uda zastąpię wrzosami.....jak zdążęWrzosy jeszcze muszę kupić.
sylwia_slomc... 07:58, 01 paź 2018

kasiek napisał(a)
No i piekne masz to pole astrowe - będzie czad Odpał po Kondziowemu znaczy odlot (nie cytuje mniej cenzuralnych słów)- wszyscy byliśmy zachwyceni Twoją łąką!
A przymrozek z daliami możesz wykorzystać - nakręć scenę jak po przymrozku scina się dalie i przygotowuje na zime - oni lubia praktykę!
Do mnie jadą na końcu - akurat ma padać Ale takie jest ogrodnictwo - jak życie - czasem słońce, czasem deszcz, czasem burza a czasem powieje lodowatym chłodem - i tak powinno się to przedstawiać - realny świat i zmagania a nie wyidealizowane selfie na facebooku

Ja jestem przkonana że Twój ogród to będzie hit!!

Kasiu to myślisz, że nas też jeszcze będą nagrywali? Mnie się wydaje, że będą grane tylko migawki jesieni. Maja teraz tez jedzie? Dodzwoniłaś się do Nich?
kasiek 08:49, 01 paź 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Kasiu to myślisz, że nas też jeszcze będą nagrywali? Mnie się wydaje, że będą grane tylko migawki jesieni. Maja teraz tez jedzie? Dodzwoniłaś się do Nich?

zadzwonie- jesteś?