Widziałam te kretowiska... nie ma czego zazdrościć, ale za to ptaków tak I fajne prezenty.
Już tyle zrobiłaś w ogrodzie? Nieźle.. spieszy Ci się do wiosny
Aguś czy spieszy, trochę tak bo już mi tęskno do tej soczystej zieleni, kolorów, i zapachów, do tego, ze ciągle coś się dziej, tworzyPtaków jest moc, mam nadzieję, że jak drzewa podrosną to zaczną gniazdować na nich
Sylwio zdjęcia u ciebie jak zawsze zachwycające gromadka ptasia pięknie śpiewem odwdzięcza się za jedzonko
Spełnienia marzeń i dużo zdrówka w Nowym Roku
Sylwio, słaby jestem w układaniu podniosłych życzeń...
ale prosto z serduszka posyłam życzenia wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku; spełnienia wszystkich planów ogrodowych (i nie tylko), czasu na rozkoszowanie się ogrodem, zdrówka, nigdy nie ustającego uśmiechu i optymizmu
Radziu życzenia żeby były piękne nie muszą być podniosłe, te z serduszka płynące są najcenniejsze, bardzo dziękuję Życzę Ci spełnienia planów życiowych i ogrodowych. Sukcesów w szkole i na polu osobistym, uczuciowym. Samych dobrych dni
Kochani kolejny rok za nami. Czas podsumowań i rozliczeń. Życzę Wam by te podsumowania wychodziły zawsze na Waszą korzyść, a Nowy Rok niósł nowe spełnione marzenia i nowe przyjaźnie do grobowej deski. Byście nigdy nie zapominali co jest w życiu ważne, by życie nie przeciekało przez palce. Kolejny rok to kolejna cyferka w naszym wieku, będą wśród nas Tacy co i okrągła się z przodu pojawi. Moc życzeń dla Wszystkich i dla Nich już dzisiaj również. Uściski i wieczorem bawmy się razem, a o północy wznosząc szampana pomyślmy o sobie ciepło