Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

deszczowymaj 18:29, 30 gru 2018

Hej Sylwuś Wszystkiego najwspanialszego w Nowym Roku! Spełnienia marzeń ogrodowych i nie tylko..
sylwia_slomc... 18:33, 30 gru 2018

deszczowymaj napisał(a)
Hej Sylwuś Wszystkiego najwspanialszego w Nowym Roku! Spełnienia marzeń ogrodowych i nie tylko..

Dziękuję Joasiu Z niecierpliwością oczekuję Twojego nowego wątkuTeraz rozwiniesz skrzydłaWizytówkę już widziałam i jeżówki jak i reszta wspaniałe
abiko 18:35, 30 gru 2018

Widziałam te kretowiska... nie ma czego zazdrościć, ale za to ptaków tak I fajne prezenty.
Już tyle zrobiłaś w ogrodzie? Nieźle.. spieszy Ci się do wiosny
sylwia_slomc... 18:39, 30 gru 2018

abiko napisał(a)
Widziałam te kretowiska... nie ma czego zazdrościć, ale za to ptaków tak I fajne prezenty.
Już tyle zrobiłaś w ogrodzie? Nieźle.. spieszy Ci się do wiosny

Aguś czy spieszy, trochę tak bo już mi tęskno do tej soczystej zieleni, kolorów, i zapachów, do tego, ze ciągle coś się dziej, tworzyPtaków jest moc, mam nadzieję, że jak drzewa podrosną to zaczną gniazdować na nich
18:41, 30 gru 2018
Sylwio zdjęcia u ciebie jak zawsze zachwycające gromadka ptasia pięknie śpiewem odwdzięcza się za jedzonko
Spełnienia marzeń i dużo zdrówka w Nowym Roku
sylwia_slomc... 18:43, 30 gru 2018

Dziękuję GabrysiuOdwzajemniamy życzenia i buziaki ślemy
Radziu2013 12:22, 31 gru 2018

Sylwio, słaby jestem w układaniu podniosłych życzeń...
ale prosto z serduszka posyłam życzenia wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku; spełnienia wszystkich planów ogrodowych (i nie tylko), czasu na rozkoszowanie się ogrodem, zdrówka, nigdy nie ustającego uśmiechu i optymizmu
Radziu2013 12:27, 31 gru 2018

...i udanej walki z kretami (żeby się wyniosły raz na zawsze)
sylwia_slomc... 12:53, 31 gru 2018

Radziu życzenia żeby były piękne nie muszą być podniosłe, te z serduszka płynące są najcenniejsze, bardzo dziękuję Życzę Ci spełnienia planów życiowych i ogrodowych. Sukcesów w szkole i na polu osobistym, uczuciowym. Samych dobrych dni
sylwia_slomc... 13:01, 31 gru 2018

Kochani kolejny rok za nami. Czas podsumowań i rozliczeń. Życzę Wam by te podsumowania wychodziły zawsze na Waszą korzyść, a Nowy Rok niósł nowe spełnione marzenia i nowe przyjaźnie do grobowej deski. Byście nigdy nie zapominali co jest w życiu ważne, by życie nie przeciekało przez palce. Kolejny rok to kolejna cyferka w naszym wieku, będą wśród nas Tacy co i okrągła się z przodu pojawi. Moc życzeń dla Wszystkich i dla Nich już dzisiaj również. Uściski i wieczorem bawmy się razem, a o północy wznosząc szampana pomyślmy o sobie ciepło