Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 18:39, 21 lis 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Sylwia, sąsiedzi patrzą i myślą, że ziemia się marnuje. Ty sobie kwiatki sadzisz i dziwne instalacje montujesz zamiast kalafiorów czy pora

Brawo dla Was, za każdą realizację Bohatera i pomocników mus nagrodzić

Kupię Im lizaki
sylwia_slomc... 18:42, 21 lis 2015

Sylvana napisał(a)
Mała nagroda na zachętę .... to jeszcze ze cztery bramy postawi... i tunel będzie potem trochę zielonego i bajka

trzeba by wymyślić inny sposób montażu bo inaczej rabata z buksami , kulkami i hortkami poszłaby w czort delikatnie mówiąc.....pożyjemy zobaczymy ....nie zapieram się , że nie.....ale muszę przetrawić ten pomysł
Sylvana 18:50, 21 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

trzeba by wymyślić inny sposób montażu bo inaczej rabata z buksami , kulkami i hortkami poszłaby w czort delikatnie mówiąc.....pożyjemy zobaczymy ....nie zapieram się , że nie.....ale muszę przetrawić ten pomysł

Do wiosny będziesz miała jeszcze ze 100 pomysłów..... a zrobisz jeszcze inaczej...to co jest wyszło superowo....więc co by nie powstało, wierzę że też takie będzie
gobasia 18:58, 21 lis 2015

Nam też się bardzo podoba.....jeszcze trzeba będzie wiosną zaimpregnować......a starszy syn się pyta czy wzdłuż całej ścieżki będziemy robić takie pergole.....że fajny by był taki tunel.....no i dał mi zagwozdkę ......bo nie planowałam....a teraz myślę

pomyśl pomyśl mogłoby to nawet fajnie wyglądać.szkoda że ja nie mam takich pomocnikow
sylwia_slomc... 19:03, 21 lis 2015

Sylvana napisał(a)

Do wiosny będziesz miała jeszcze ze 100 pomysłów..... a zrobisz jeszcze inaczej...to co jest wyszło superowo....więc co by nie powstało, wierzę że też takie będzie

Dzięki ......to taka wiara w kota w worku Sama sobie nie dowierzam w sprawach ogrodowych jeszcze
sylwia_slomc... 19:09, 21 lis 2015

gobasia napisał(a)

pomyśl pomyśl mogłoby to nawet fajnie wyglądać.szkoda że ja nie mam takich pomocnikow

Kiedy mnie sie wydaje , że teraz za brama bedzie widok na ogród w perspektywie , a gdyby taki tunel robić to podzieli przestrzeń do ogniska na dwie części po długości działki .......nie mam do końca przekonania chyba żeby tak ze trzy słupy po jednej i po drugiej stronie rozmieścić w równych odstępach miedzy bramkami i po tych słupach puścić jakieś pnącza...nie zamkną widoku na boki a stworzą optycznie wrażenie tunelu....tylko czy to do całości pasowało będzie
malgorzata_s... 19:10, 21 lis 2015

Dwie bramy to super pomysł jak ściany zarosną będzie cuuuudnie Macham
sylwia_slomc... 19:17, 21 lis 2015

Odmachuję Gosia i cieszę się , że Ci się podoba w przyszłym sezonie koniecznie musisz do mnie zawitać jak Was przywieje w te strony......oj żeby tak mocno powiało
anka_ 20:01, 21 lis 2015

Sylwio gdzie takiego eMusia dorwałaś? Ja muszę forteli używać, żeby kompostownik zrobił.

Kupię Im lizaki

Mówisz, że na chłopaków to działa? Może ja spróbuję ze swoim....
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
sylwia_slomc... 20:08, 21 lis 2015

anka_ napisał(a)
Sylwio gdzie takiego eMusia dorwałaś? Ja muszę forteli używać, żeby kompostownik zrobił.

Mówisz, że na chłopaków to działa? Może ja spróbuję ze swoim....

Trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno Każdy sposób dobry jak działa