trzeba by wymyślić inny sposób montażu bo inaczej rabata z buksami , kulkami i hortkami poszłaby w czort delikatnie mówiąc.....pożyjemy zobaczymy ....nie zapieram się , że nie.....ale muszę przetrawić ten pomysł
Do wiosny będziesz miała jeszcze ze 100 pomysłów..... a zrobisz jeszcze inaczej...to co jest wyszło superowo....więc co by nie powstało, wierzę że też takie będzie
Kiedy mnie sie wydaje , że teraz za brama bedzie widok na ogród w perspektywie , a gdyby taki tunel robić to podzieli przestrzeń do ogniska na dwie części po długości działki .......nie mam do końca przekonania chyba żeby tak ze trzy słupy po jednej i po drugiej stronie rozmieścić w równych odstępach miedzy bramkami i po tych słupach puścić jakieś pnącza...nie zamkną widoku na boki a stworzą optycznie wrażenie tunelu....tylko czy to do całości pasowało będzie
Odmachuję Gosia i cieszę się , że Ci się podoba w przyszłym sezonie koniecznie musisz do mnie zawitać jak Was przywieje w te strony......oj żeby tak mocno powiało
Sylwio gdzie takiego eMusia dorwałaś? Ja muszę forteli używać, żeby kompostownik zrobił.
Mówisz, że na chłopaków to działa? Może ja spróbuję ze swoim....