Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 00:09, 13 gru 2015

MUZA napisał(a)
Sylwio ale macie wspaniałe pomysły szałas i ławeczka niesamowicie pomysłowe

Dzięki szałas na razie bardziej garaż przypomina ale na wiosnę już powinien fajnie wyglądać , a jeszcze jak go obsadzę krzewami dookoła i urosną......fajny kat powinien wyjść. Ławeczek z palet pełno w necie , ale kształty bardziej pasujące do nowoczesnych założeń....potrzebowałam wymyślić i zaadoptować materiał do naszego stylu bardziej
sylwia_slomc... 00:10, 13 gru 2015

roma2 napisał(a)
Ławka jak ławka, ale te dupcie i ogony na zdjęciach! Buziolki.

Nioooooo dupcie i ogony poszły do obory pod daszek do ciepełka na zimę co by dłużej wyglądały i służyły
kasiek 09:44, 13 gru 2015

No proszę ale tu pracowicie - szłasik na szczycie góry i z takimi widokami to super pomysł! A ławeczka to takie cos z niczego - podziwiam inwencje twórczą - brawa dla rodziny za pomoc w tworzeniu!
gobasia 11:11, 13 gru 2015

bardzo fajnie , tworzycie takie coś własnego niepowtarzalnego i przyznam ,że jestem bardzo ciekawa końcowego efektu
Nie zdziwiłam się gdy czytałam o reakcji sąsiadki ,chyba dlatego,że dobrze znam jak wieś reaguje na takie wizjonerskie pomysły
Pozdrawiam i życzę sukcesów
sylwia_slomc... 12:17, 13 gru 2015

kasiek napisał(a)
No proszę ale tu pracowicie - szłasik na szczycie góry i z takimi widokami to super pomysł! A ławeczka to takie cos z niczego - podziwiam inwencje twórczą - brawa dla rodziny za pomoc w tworzeniu!

Też myślę , że to fajne miejsce widokowe A ławeczka pomysł autorski.....jak się nie ma co się lubi............Po pomalowaniu powinna być fajna
sylwia_slomc... 12:23, 13 gru 2015

gobasia napisał(a)
bardzo fajnie , tworzycie takie coś własnego niepowtarzalnego i przyznam ,że jestem bardzo ciekawa końcowego efektu
Nie zdziwiłam się gdy czytałam o reakcji sąsiadki ,chyba dlatego,że dobrze znam jak wieś reaguje na takie wizjonerskie pomysły
Pozdrawiam i życzę sukcesów

Sama jestem ciekawa jak nam to coś wyjdzie ha ha To najbliższa sąsiadka babci , a jeszcze dwóch sąsiadów co tylko do pola tam przyjeżdżają nie widziało.....ciekawe co powiedzą bo komentarze były już jak grodziliśmy działkę w zeszłym roku, że chyba na pieniądzach śpimy i robić nie mamy co...........uśmialiby się jakby te pieniądze zobaczyli......palety z odzysku i własna praca, a łaty to już zakup mojego młodszego , który sobie zbierał na nie pół roku......teraz zbierają na maty Taki ze mnie bogacz
sylwia_slomc... 12:26, 13 gru 2015

taka wiosna u nasw zimie

sylwia_slomc... 12:28, 13 gru 2015

ale rabata wczesno wiosenna jeszcze śpi i dobrze

niezapominajki tak się nasiały , że kształtu grządek nie widać
sylwia_slomc... 12:33, 13 gru 2015

orzechowa kula .....można by dać banieczki lub światełka , ale przez święta babcia jest u nas ......to nie mam motywacji bo i tak tam nie pójdę

i wierzba

A ten busz wiosną zakwitnie tylko jeszcze przecinkę muszę zrobić

Katkak 12:38, 13 gru 2015

Faktycznie orzechowa kula to fajny materiał na... choinkę