Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Katkak 19:12, 28 gru 2015

Sylwuś łupy super, a i twórczość jakże kreatywna . Dzięki temu, że sama robisz ozdoby, są one jedyne w swoim rodzaju i niepowtarzalne. ?Moim zdaniem to atut jak stąd do księżyca .
19:17, 28 gru 2015
no to już wiesz

też się zastanawiałam co to będzie z tymi życzeniami ...miałam plan tylko u siebie wkleić (bom leń)....bo to jak na wigiliach służbowych ...jak jest ponad 200 osób ...to się robi horror i jak mądry szef to sam składa dla wszystkich od wszystkich i ten pkt, załatwia w 5min.
sylwia_slomc... 19:36, 28 gru 2015

Katkak napisał(a)
Sylwuś łupy super, a i twórczość jakże kreatywna . Dzięki temu, że sama robisz ozdoby, są one jedyne w swoim rodzaju i niepowtarzalne. ?Moim zdaniem to atut jak stąd do księżyca .

Kasiu trzeba z tego zrobić atut bo innej rady nie ma , ale koziołek jak na pierwszy raz to nawet mi się podoba, ale nam teraz ręce w kość dają....już nawet wiertarki szukałam żeby najpierw nawiercić , ale eM zabrał do pracy to teraz będzie dwa gwoździe wyciągał.....ciężko było, nie spodziewałam się , że tak będzie , ale się w końcu udało i cieszy mnie jeszcze bardziej
sylwia_slomc... 19:42, 28 gru 2015

eee_taam napisał(a)
no to już wiesz

też się zastanawiałam co to będzie z tymi życzeniami ...miałam plan tylko u siebie wkleić (bom leń)....bo to jak na wigiliach służbowych ...jak jest ponad 200 osób ...to się robi horror i jak mądry szef to sam składa dla wszystkich od wszystkich i ten pkt, załatwia w 5min.

też miałam plan tylko u siebie dać i nawet tak zrobiłam ,ale potem zobaczyłam u Kogoś , że jednak wysyłają......i przypomniało mi się, że jak czytałam wątki dziewczyn od początku to też wysyłali .........noo i poszłam za ciosem, a tu mnie Danusia na ziemię sprowadziła. Co by to bez Niej było, aż strach pomyśleć......ja jestem tylko na Tym forum i nie wiem jak jest gdzie indziej, ale i tak na inne nie mam czasu , a z tego co czytam i widzę to lepiej nie mogłam trafić Bo Fb nie liczę....tam jestem bardzo rzadko bo mi wiesza kompa i nie wiem czemu
malgorzata_s... 20:19, 28 gru 2015

Sylwuś na Nowy Rok życzenia już umieścisz gdzie trzeba i na Wielkanoc.
To normalne jest u każdego w pierwszym roku. Ja kiedyś zrobiłam sobie szablon i wklejałam na każdym wątku znajomym. Jak już z 30 wkleiłam to Szefowa zostawiła mi taką samą wiadomość Dobrze że ktoś pilnuje Takie zwierzaki z brzozy u nas sporo kosztują. Koziołka Matołka siostrzeńcowi kupowałam i prawie stówkę dałam A Ty proszę, raz dwa i gotowe
sylwia_slomc... 20:54, 28 gru 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Sylwuś na Nowy Rok życzenia już umieścisz gdzie trzeba i na Wielkanoc.
To normalne jest u każdego w pierwszym roku. Ja kiedyś zrobiłam sobie szablon i wklejałam na każdym wątku znajomym. Jak już z 30 wkleiłam to Szefowa zostawiła mi taką samą wiadomość Dobrze że ktoś pilnuje Takie zwierzaki z brzozy u nas sporo kosztują. Koziołka Matołka siostrzeńcowi kupowałam i prawie stówkę dałam A Ty proszę, raz dwa i gotowe

Nauczka na zawsze
U nas też strasznie drogie i to takie malutkie , a ten jest dość sporych rozmiarów....nie chcę myśleć ile bym musiała dać za takiegoA mały w moim ogrodzie by zginął

Mam jeszcze jeden pomysł ,ale go nie zdradzę, aż nie zrobię, eMuś mi musi elementy przygotować
ag_zie 21:44, 28 gru 2015

Fajny ten koziołek - pomysłowa kobitka z Ciebie!
sylwia_slomc... 21:46, 28 gru 2015

Dzięki Aguś bardzo się staraliśmy z synem , żeby fajnie wyszło, szkoda, że nie mieliśmy brzozowego klocka na tułów
katel 23:04, 29 gru 2015

Hej! Z rewizytą przybiegłam Ogromna ta Twoja Szmaragdowa dolina jak dajesz radę to wszystko ogarnąć, no w szoku jestem .
mira 23:14, 29 gru 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Cieszy każdy drobiazg , który się uda zrobić

No i tak ma być - ogród ma radość dawać

dziękuję za życzenia i po kolendzie przybywam i moc życzeń zostawiam na Nowy Rok - duuuużo radości

pozdrawiam