Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Rumianka 18:44, 28 gru 2015

Nasza Sylwia nie próżnuje i nowe dekorację pojawiły się w ogrodzie...Super pomysła miałaś tworząc źrebaka brzozowego...Narazie samotny, ale niedługo pewnie będzie miał towarzysza, tak jak i muchomorek... A bańka mlekowa odlotowa, u nas takich rzeczy nie uświadczysz...
sylwia_slomc... 18:58, 28 gru 2015

A ja się zastanawiam czy nie powiesić wiosną na słupie ogłoszenia, że odkupię takie stare graty, przydałyby się do ogrodu, a w necie strasznie drogie są......tu jeszcze ludzie mają i się poniewierają po stodołach....im nie potrzebne , a ja bym skorzystała
Warmia 19:01, 28 gru 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
A ja się zastanawiam czy nie powiesić wiosną na słupie ogłoszenia, że odkupię takie stare graty, przydałyby się do ogrodu, a w necie strasznie drogie są......tu jeszcze ludzie mają i się poniewierają po stodołach....im nie potrzebne , a ja bym skorzystała

bylebyś nie przepłaciła
Karol99 19:01, 28 gru 2015

Dobry pomysł. Ja bym spróbował. Albo pojeździć i popytać.
sylwia_slomc... 19:04, 28 gru 2015

Warmia napisał(a)

bylebyś nie przepłaciła

No właśnie o to chodzi
sylwia_slomc... 19:05, 28 gru 2015

Karolu szkoda mi czasu na łażenie od domu do domu, ale jakbym dała ogłoszenie i telefon to może coś by z tego wyszło
Warmia 19:05, 28 gru 2015

No właśnie o to chodzi

Bo wiesz jak się kapną, że mogą na tym zarobić....
19:06, 28 gru 2015
Ot koleżanki nie powiedziały świeżynce o wątku życzeniowym.....regulamin złamałam.....nie wiedziałam

przeczytałam u MałejMi ...ale przeczytałam tez w twoim watku na str 580 taki wpis
Gardenarium napisał(a)
Sylwia, przeczytaj proszę wiadomość

Wątek życzeniowy jest tutaj

https://www.ogrodowisko.pl/watek/6353-zyczenia-na-boze-narodzenie-i-nowy-rok-2015-2016

możliwe że w ferworze walki nie zauważyłaś? mnie sie wątek z życzeniami wyświetlił w powiadomieniach ...u mnie dałam link ...ale raczej tez na niego nie zwróciłaś uwagi

PS. czytam że jeszcze rośliny będziesz sadzić ...a pogoda raczej skończyła współpracować ...może powinnaś je gdzieś przechować do wiosny? ...ja tam bym nie sadziła do gruntu przed mrozami.
sylwia_slomc... 19:07, 28 gru 2015

Warmia napisał(a)

Bo wiesz jak się kapną, że mogą na tym zarobić....

No wiem , ale już się trochę orientuję w cenach i nie ma bola , żeby ze mnie zdarli.......będę się ostro targować
To temat na wiosnę, albo puszczę wieść przez znajomych pocztą plotkową
sylwia_slomc... 19:10, 28 gru 2015

eee_taam napisał(a)

przeczytałam u MałejMi ...ale przeczytałam tez w twoim watku na str 580 taki wpis

możliwe że w ferworze walki nie zauważyłaś? mnie sie wątek z życzeniami wyświetlił w powiadomieniach ...u mnie dałam link ...ale raczej tez na niego nie zwróciłaś uwagi

PS. czytam że jeszcze rośliny będziesz sadzić ...a pogoda raczej skończyła współpracować ...może powinnaś je gdzieś przechować do wiosny? ...ja tam bym nie sadziła do gruntu przed mrozami.

Od Szefowej wyświetliło mi jak już po fakcie było niestety
Mam nauczkę na zaś

Jak zdążą przed przymrozkami przyjść to wsadzę , a jak nie to zadołuję z doniczkami w warzywniku