Sylwuś fajne te widoki ogóle, gród zmienia się i zaczyna dojrzewać. Strasznie podoba mi się kształt tej płynącej rabaty pod kapliczką . Orliki masz wielgachne, a myślałam, że moje duże . Pozdrawiam .
Ślicznie dziękuję staram się jak mogę by było ciepło przytulnie i miło, ciężko przy takiej powierzchni lotniska, a i zbocze nie ułatwia, bo gdyby płasko było mogłabym zapodać pokoje , a tak to staram się by było w miarę ciekawie bo choć bym nie wiem jak wysokie drzewa posadziła to i tak wszystko będzie widać jak na dłoni
Długo się namyślałam czy ją robić i w jakim kształcie, ale nijak tych kwitnących latem nie mogłam pomieścić na poprzedniej bylinówce bo tamta wiosenna........a jeszcze róże doszły.........a wszystko zaczęło się od kapliczki wiosną zeszłego roku bo stanęła tak w trawie ,a pod nią róża.
Orliki u mnie szykują już kwiaty , a serduszka dzisiaj się rozwinęła
Posadziłam wczoraj dymkę - 66szt. Rzodkiewka już wschodzi
Dzisiaj opryskałam ścieżkę w brzeziniaku na chwast bo trociny zaczął przerastać roślinnością i wyplewiłam rabatą pod łąką.......i zrobiło się mroczno , reszta jutroEm zaczął kłaść obwódkę wokół grabów z cegły
Zdjęcia przejżyste takie jakie lubię oglądać. Widać rozplanowanie, co i gdzie się znajduje. Trawa zieloniutka, a pochmurno i deszczowo też i u nas. Dzisiaj cały prawie dzionek pada.