Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

ewelaa74 14:45, 09 maj 2016

Ale pędzisz z tym wątkiem!
Zakupy świetne. Ciekawy ten kosacieć. Ciekawe jaki faktycznie będzie miał kolor kwiatów.

Sowy - dodają tajemniczości, a tabliczki to super pomysł Ja tam na przykład lubię wiedzieć dokąd zmierzam
Kawa 14:56, 09 maj 2016

Sylwia ale normalnie pędzisz
zakupy super
i ten bożykwiat - chyba taki jak u Reni śliczny jest
sylwia_slomc... 17:12, 09 maj 2016

ewelaa74 napisał(a)
Ale pędzisz z tym wątkiem!
Zakupy świetne. Ciekawy ten kosacieć. Ciekawe jaki faktycznie będzie miał kolor kwiatów.

Sowy - dodają tajemniczości, a tabliczki to super pomysł Ja tam na przykład lubię wiedzieć dokąd zmierzam

Tabliczki musiał być super pomysł bo to Kasia wymyśliła jak była u mnie
Ogród duży roślin dużo to i fotki cykam, a , że goście zaglądają to tak mi leci strona za stroną....dawno nie liczę
Też jestem ciekawa czy faktycznie szafirowy będzie , ale to pewnie dopiero za rok się dowiem , a za dwa znowu podzielę
sylwia_slomc... 17:14, 09 maj 2016

Kawa napisał(a)
Sylwia ale normalnie pędzisz
zakupy super
i ten bożykwiat - chyba taki jak u Reni śliczny jest

Mnie tak życie samo pogania , już się nieraz modliłam o nudę bo u nas ciągle coś, no ale to chłopaki to nigdy nie było wiadomo czego się za minutę spodziewać.
Nie ma czasu na stagnację, a nieraz by się chciało tylko nie wiem czy jeszcze umiałabym tak żyć
anabuko1 18:07, 09 maj 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Mnie tak życie samo pogania , już się nieraz modliłam o nudę bo u nas ciągle coś, no ale to chłopaki to nigdy nie było wiadomo czego się za minutę spodziewać.
Nie ma czasu na stagnację, a nieraz by się chciało tylko nie wiem czy jeszcze umiałabym tak żyć

Ohoo, hoo.To ja mamm tak samo.U mnie jest trójka.Juz prawie dorosłych.Ale ten najmłodszy
9 kończy gimnazjum) zawsze jakiś emocji i wrażeń dostarczał.
A ciągle w biegu to życie..Też chciałabym,żeby czasami była nuda..spokój do bólu
Tylko tak jak piszesz.Czy ja tez tak umiałabym żyć??
Za nudno, to źle ozdrawiam
kasiek 19:42, 09 maj 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Balują starzy to i młodzi chcąKiedy oni tak się spiknęli? Chyba na tych spacerach
Młody szczęśliwy Tylko zawiedziony, że ją Twój W. tak od razu zgarnął, bo w planach mieli, że Ją odwiozą

Spoko loko, ona i tak w szoku jak to szybko teraz pedzi - oswaja się z nową sytuacją ale chyba jej się taki stan... podoba
Pomalutku - Ty pilnujesz tylko swoich chłopaków a ja pół miasta ( i jak widać tereny podkrakowskie też )
Katkak 21:18, 09 maj 2016

kasiek napisał(a)

Spoko loko, ona i tak w szoku jak to szybko teraz pedzi - oswaja się z nową sytuacją ale chyba jej się taki stan... podoba
Pomalutku - Ty pilnujesz tylko swoich chłopaków a ja pół miasta ( i jak widać tereny podkrakowskie też )

sylwia_slomc... 21:33, 09 maj 2016

anabuko1 napisał(a)

Ohoo, hoo.To ja mamm tak samo.U mnie jest trójka.Juz prawie dorosłych.Ale ten najmłodszy
9 kończy gimnazjum) zawsze jakiś emocji i wrażeń dostarczał.
A ciągle w biegu to życie..Też chciałabym,żeby czasami była nuda..spokój do bólu
Tylko tak jak piszesz.Czy ja tez tak umiałabym żyć??
Za nudno, to źle ozdrawiam
Pewnie by Nam tej codziennej adrenaliny jako motoru do działania brakowało
sylwia_slomc... 21:35, 09 maj 2016

kasiek napisał(a)

Powiem Ci tylko , że ten scenariusz mnie zaskoczył pozytywnie
sylwia_slomc... 21:36, 09 maj 2016

Jeszcze trochę i Dębicy też będzie pilnowała