Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Pokaż wątki Pokaż posty

Ogrodowy song

frezja 18:38, 15 maj 2016

Między krzaczkami porzeczek...

MirellaB 19:23, 15 maj 2016

Super pomysłowa skrzynia z podporą
LenaMagda 19:54, 15 maj 2016

frezja napisał(a)

Niekoniecznie...miejsca mało, ale coś mogę wcisnąć w plecy róży

Mało miejsca mówisz...hm, przy róży to widziałabym jakiegoś miskanta, ale on już odpada, może ostrokrzew albo trzmielina pnąca prowadzona na ogrodzeniu bądź innej podporze?
makkasia 00:04, 16 maj 2016

Podoba mi się Warzywnik, i pomysł ze skrzynią. Jestem pod wrażeniem ilości i wielkości warzyw już rosnących u Ciebie Masz rękę
Pola 09:37, 16 maj 2016

Ewa, warzywnik wzorcowy....chciałoby się taki mieć, ale ogród malutki.....trzmielinowa kulka świetna....zakupiłam w tym roku takie do kształtowania ciekawe jak się uda.....ogród piękny....obejrzałam tylko pismo obrazkowe, macham i będę zaglądać.
Sylvana 09:42, 16 maj 2016

Ale masz już dorodne hortki.
Moje rodki dopiero zaczynają pękać, ale na kwiaty to jeszcze poczekam.
U Ciebie wszystko szybciej rośnie....
Buksiki śliczne kuleczki, a rabatki pięknie zadbane....też bym chciała mieć czym wreszcie się pochwalić....a tym czasem na ogród czasu brak

Acha....i bardzo pomysłowa skrzynia na warzywka
frezja 10:21, 16 maj 2016

Kasiu, dziękuję i nam też juz się podoba. I jak sąsiedzi (nie tylko)zaczynają chwalić ogród to coś w tym musi być jeden z nich powiedział nawet, że mi nie dorówna ) to razem wzięte bardzo cieszy..

Pola, powodzenia w prowadzeniu trzmieliny pomyśl nad warzywnikiem, choćby w jednej donicy...warzywka plus aksamitki i połączysz przyjemne z pożytecznym

Sylwio, skrzynia podpatrzona na Printereście;
Jak to nie masz czym się pochwalić...ciągle coś pięknego pokazujesz. Masz wielki ogród to i wiele pracy trzeba włożyć, potrzebny czas aby rośliny wybujały.
W małym jest duuużo łatwiej. No i ten czas..nie mam małych dzieci to i mogę grzebać do woli.
AnnaCh 10:48, 16 maj 2016

Ewa, bardzo fajny pomysł na ogórki w skrzyni. a za różą jak masz mało miejsca to może cis? Bo można go dość wąsko prowadzić i ciąć
mirkaka 07:39, 17 maj 2016

A jaka róża tak Ci się po kulkowaniu rozrosła? Ja za nią posadziłabym albo powojnika z grupy Viticella bo intensywniej rosną i bujniej kwitną niż wielkokwiatowe, tylko póżniej, albo jak już ktoś radził trzmielinę poprowadzić po ogrodzeniu, widziałam na żywo takie trzmieliny, wyglądają świetnie.
LenaMagda 08:12, 17 maj 2016

Ewo ja przy swojej róży posadziłam ostróżkę Przy różach wyglądają ładnie też liliowce, choć mnie jeszcze nie zachwyciły na tyle aby u mnie zagościły.