Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

Anda 16:19, 30 maj 2016

Pięknie kwitną rośliny u Ciebie. Kulkowana nn sie odwdzięcza za kulkowanie Warzywnim mniam
Za ta kulkowaną różą nie posadzilaś jeszcze żadnych trawek?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
frezja 16:28, 30 maj 2016

Ewuś nie posadziłam jeszcze...róża, jak na razie odgradza dośc dobrze.
Wbite do ziemi szpile ledwo wytrzymują ciężar krzaka. Trzeba inny sposób znaleźć.
Temat traw nie jest zamknięty jeszcze.
lindsay80 16:33, 30 maj 2016

frezja napisał(a)

No Ewcia, ale masz urokliwie - czy ta szałwia to Caradonna? a trawki przed nią to jakie?

Bardzo udane połączenie.

Piękny masz warzywnik!
frezja 16:50, 30 maj 2016

lindsay80 napisał(a)

No Ewcia, ale masz urokliwie - czy ta szałwia to Caradonna? a trawki przed nią to jakie?

Bardzo udane połączenie.

Piękny masz warzywnik!

Miło mi bardzo słyszeć takie słowa kombinuję i dobieram warzywnik cieszy i smakuje
Edytko, z zeszłorocznych mam 2 odmiany czyli szałwia omszona Night Field oraz Merleau Rose. I teraz zagadka, która jest która..nie oznaczyłam sobie.
W tym roku zasiałam sobie jeszcze inną...potem dopiszę nazwę...jeszcze piękniejsza ma być. Trawki to myślę, że kostrzewa...nie podam dokładnie, bo kępa wielka kilkuletnia była przed erą ogrodowiska..potem wyczytałam, że mogę dzielić i z jednej sadzonki miałam tego sporo i tak rośnie jak szalona ; teraz przycinana.
lindsay80 16:57, 30 maj 2016

frezja napisał(a)

Miło mi bardzo słyszeć takie słowa kombinuję i dobieram warzywnik cieszy i smakuje
Edytko, z zeszłorocznych mam 2 odmiany czyli szałwia omszona Night Field oraz Merleau Rose. I teraz zagadka, która jest która..nie oznaczyłam sobie.
W tym roku zasiałam sobie jeszcze inną...potem dopiszę nazwę...jeszcze piękniejsza ma być. Trawki to myślę, że kostrzewa...nie podam dokładnie, bo kępa wielka kilkuletnia była przed erą ogrodowiska..potem wyczytałam, że mogę dzielić i z jednej sadzonki miałam tego sporo i tak rośnie jak szalona ; teraz przycinana.

Nie znam żadnej z tych szałwii, ale jaka by nie była wygląda pięknie.
Tak mi właśnie wyglądało na kostrzewę, ale pewna nie byłam - jak to fajnie z jednej rośliny narobić sobie dużo nowych
frezja 17:00, 30 maj 2016

Wczoraj podziwiałam donice u Ciebie. Lecę na kawkę
Marga 20:39, 30 maj 2016

Byłam i podziwiałam piękne zdjęcia i roślinki, a przepisy na mikstury bezczelnie sobie skopiowałam do notatnika
Pozdrawiam
Flower1 21:41, 30 maj 2016

Cudnie u Ciebie,uwielbiam szałwie.Warzywnik tez piekny
frezja 22:50, 30 maj 2016

Marga napisał(a)
Byłam i podziwiałam piękne zdjęcia i roślinki, a przepisy na mikstury bezczelnie sobie skopiowałam do notatnika
Pozdrawiam

Kopiuj do woli...to dla Was mój notatnik już w szwach pęka
frezja 22:54, 30 maj 2016

Flower1 napisał(a)
Cudnie u Ciebie,uwielbiam szałwie.Warzywnik tez piekny

Magdo, szałwie można pokochać..oby długo chciały cieszyć
Warzywnik w rozmiarze "S" ale wszystko co potrzebne jest w zasięgu ręki Czekam jeszcze na borówkę.