Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

frezja 18:02, 25 wrz 2016

Anda napisał(a)
Zakupy zrobiłaś super Gdzie będziesz sadzić derenia?

Widoki z ogrodu śliczne. Dużo roślin u Ciebie kwitnie Oj, muszę się zabrać za jesienne nasadzenia u mnie.

Ewuś, mam takie miejsce przed warzywnikiem bliżej kompostownika; chcę aby dereń zakrył to, co jest mało efektowne teraz żałuję, że nie kupiłam więcej...bo tylko 2 krzaczki. Byłam w szkółce dość dobrze zaopatrzonej i jak zwykle ja...niezdecydowana miałam się nazywać
Krzewuszka o żółtych liściach 'Jeans Gold'.

Jak na jesienny czas(ale przecież to początek) to rzeczywiście sporo kwitnie...oby tak dalej a u Ciebie to przecież kolorowo
frezja 18:18, 25 wrz 2016

Zapomniałam wspomnieć, że wczoraj przesadzałam młode buki.

Nie wiem, czy ciąć teraz mogę ??
Anda 18:52, 25 wrz 2016

frezja napisał(a)

Ewuś, mam takie miejsce przed warzywnikiem bliżej kompostownika; chcę aby dereń zakrył to, co jest mało efektowne teraz żałuję, że nie kupiłam więcej...bo tylko 2 krzaczki. Byłam w szkółce dość dobrze zaopatrzonej i jak zwykle ja...niezdecydowana miałam się nazywać
Krzewuszka o żółtych liściach i zapomniałam nazwę, ale zerknę u nich na stronie.

Jak na jesienny czas(ale przecież to początek) to rzeczywiście sporo kwitnie...oby tak dalej a u Ciebie to przecież kolorowo

U mnie tylko róże. One nie kwitną cały czas niestety. Inaczej byłoby idealnie. Nie myślałam, że tak będzie, ale zachorowałam na rozchodniki Widziałam je u Ciebie i u innych i siem zaraziłam Już nawet jednego kupiłam Na wiosnę chcę go rozmnożyć.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
frezja 19:06, 25 wrz 2016

Anda napisał(a)

U mnie tylko róże. One nie kwitną cały czas niestety. Inaczej byłoby idealnie. Nie myślałam, że tak będzie, ale zachorowałam na rozchodniki Widziałam je u Ciebie i u innych i siem zaraziłam Już nawet jednego kupiłam Na wiosnę chcę go rozmnożyć.

No widzisz, takie oto choroby na forum rozmnażanie łatwe i tylko czekać jak jesień 2017 buchnie u Ewy kolorem.
anabuko1 08:06, 26 wrz 2016

Podobaja mi sie te twoje -Słoneczne widoki z ogrodu !!
Hortki cudne.
I trawki, róze, zawilce - piękne
Ślicz jesień
Milka 13:15, 27 wrz 2016

frezja napisał(a)
Wczorajsze zakupy: Dereń biały Sibirica Variegata i krzewuszki.

Lubię ten dereń, też dumam czy kilka nie dobrać i kulki formować. Jesienny...niby ogród, bo paleta barw piękna i zupełnie nie jesienna
frezja 15:51, 27 wrz 2016

Milka napisał(a)

Lubię ten dereń, też dumam czy kilka nie dobrać i kulki formować. Jesienny...niby ogród, bo paleta barw piękna i zupełnie nie jesienna

To nie wiedziałam, że w kulki go można...piszą, że szybko rośnie, jak u Ciebie Irenko ?
frezja 15:52, 27 wrz 2016

anabuko1 napisał(a)
Podobaja mi sie te twoje -Słoneczne widoki z ogrodu !!
Hortki cudne.
I trawki, róze, zawilce - piękne
Ślicz jesień

Aniu, u mnie nie ma jeszcze jesieni...przynajmniej udaję, że nie widzę spadających orzechów
Dominika11 07:16, 28 wrz 2016

widzę, że zakupy w toku
fajnie ładne sadzoneczki
frezja 20:23, 28 wrz 2016

Dominika11 napisał(a)
widzę, że zakupy w toku
fajnie ładne sadzoneczki

Tak Dominiko..i końca nie widać