Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

jolanka 16:11, 12 lip 2017

Jak dajesz radę tyle zrobić? Warzywa, owoce, piękne kwiaty. Ja mam jakiś kryzys i nic mi się nie chce.
Kupilam te spryskiwacz ale tez jeszcze nim nic nie robilam Te proporcje u Marzenki fajnie podane. Muszę zapisać. Dzięki Ewa, i ja skorzystam
Zana 16:20, 12 lip 2017

frezja napisał(a)

Pięknie
Pamiętasz jaka to odmiana hakone? Może Albostriata? Bardzo mi się podoba.
Jak zaczynają kwitnąć jeżówki, floksy, to to dla mnie zawsze taki znak, że to już środek lata. I z jednej strony fajnie, ale z drugiej strony szkoda, że całkiem niedługo schyłek lata.
Oj jakoś mnie tak na smuteczek wzięło...
Anda 18:03, 12 lip 2017

Ślicznie masz, a jeżówki zachwycające Warzywnik pełen plonów, lato w pełni.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
inka74 19:36, 12 lip 2017

Lilie piękne. Ascot urocza u ciebie. Ona na żywo cudny kolor ma. I te jeżówki! A kiciula w zieleni jak królowa na włościach.
babka 19:46, 12 lip 2017

Jeżóweczki w trawce piękne !
Ogród masz ogarnięty łącznie z warzywnikiem, nie wiem jak Ty to robisz bo te moje rewolucje pochłaniają mnie doszczętnie, na wszystko inne czasu brak

Księżniczka urocza, lubię takie obrazki
frezja 20:07, 12 lip 2017

jolanka napisał(a)
Jak dajesz radę tyle zrobić? Warzywa, owoce, piękne kwiaty. Ja mam jakiś kryzys i nic mi się nie chce.
Kupilam te spryskiwacz ale tez jeszcze nim nic nie robilam Te proporcje u Marzenki fajnie podane. Muszę zapisać. Dzięki Ewa, i ja skorzystam

Jak widzisz, że rośnie, nie kaprysi to chęć większa do pracy. Każdy przechodzi kryzys; prędzej czy później złapie każdego, nie tylko ogrodu to się tyczy.
Spryskiwacz w dłoń i heja dzisiaj rozlałam na części ogrodu zamoczoną kurzą gnojówkę...teraz ją podlewa.
frezja 20:16, 12 lip 2017

Zana napisał(a)

Pięknie
Pamiętasz jaka to odmiana hakone? Może Albostriata? Bardzo mi się podoba.
Jak zaczynają kwitnąć jeżówki, floksy, to to dla mnie zawsze taki znak, że to już środek lata. I z jednej strony fajnie, ale z drugiej strony szkoda, że całkiem niedługo schyłek lata.
Oj jakoś mnie tak na smuteczek wzięło...

Cieszy miłe słowo w kierunku ogrodu
To jest Aureola. Mam jeszcze All Gold.
O końcu lata to Ty nie myśl...nieeee Na chandrę łyk naleweczki proponuję i dobre towarzystwo
Zabieram się jutro za porzeczkową; ale nie degustację, tylko produkcję (?).
frezja 20:18, 12 lip 2017

Anda napisał(a)
Ślicznie masz, a jeżówki zachwycające Warzywnik pełen plonów, lato w pełni.

Dzięki dzisiaj ogóreczki małosolne nastawiłam. Z plonami to różnie; nornice ryją mi w skrzyni z marchewką i biedna prawie w powietrzu wisi. Nie dałam siatki do tej skrzyni i taki skutek.
frezja 20:27, 12 lip 2017

inka74 napisał(a)
Lilie piękne. Ascot urocza u ciebie. Ona na żywo cudny kolor ma. I te jeżówki! A kiciula w zieleni jak królowa na włościach.

Kiciula kochana...to ta dzikuska przygarnięta. Wcześniej ciągle bez domu. już jest dobrze

Dla mnie Ascot to zjawisko. Jeżówki podbiły urodę ogrodu.
frezja 20:36, 12 lip 2017

babka napisał(a)
Jeżóweczki w trawce piękne !
Ogród masz ogarnięty łącznie z warzywnikiem, nie wiem jak Ty to robisz bo te moje rewolucje pochłaniają mnie doszczętnie, na wszystko inne czasu brak

Księżniczka urocza, lubię takie obrazki

Ale rosnę ogród to moja pasja; każda wolna chwila dla ogrodu. Jestem żywotnym charrrakterkiem