Konstancja30
00:59, 26 sie 2012
Kasiu ogród piękny ... ale o nim innym razem ... mam 70 stron do nadrobienia ... widziałam w programie ... tu zobaczyłam kilka zdjęć ... za mało aby uczciwie napisać
...
ale to tylko część tego piękna, które zatrzymujesz wychwycone szóstym zmysłem
... widziałam ... nie oglądam wciąż na nowo reportaż o Twoich pasjach w "Moim mieszkaniu" ... wnętrza Twojego domku zachwycają ... no może to banalnie brzmi wobec tej maestrii jaką tam zobaczyłam ale - co się bardzo rzadko mi zdarza - brak mi słów
... portrety dzieci ... foteliki w kąciku kawowym ... w pełni swoim wyglądem dziękują za reinkarnację
... no i wianki ...
Noemi podrzuciła linka z inspiracjami ... w twoich się zakochałam i pistolet na klej już przyszedł ... teraz tylko wianki baza i działam ... i nie mogę się doczekać
...
gratuluje kobiecie z pasją
... nie tylko Kasiu ją masz ale jeszcze tak mocno z Ciebie ona emanuje, że innym się dostaje po troszku ... troszkę "poukładałam" na pokojach pod wpływem artykułu
...
pozdrawiam

ale to tylko część tego piękna, które zatrzymujesz wychwycone szóstym zmysłem

Noemi podrzuciła linka z inspiracjami ... w twoich się zakochałam i pistolet na klej już przyszedł ... teraz tylko wianki baza i działam ... i nie mogę się doczekać

gratuluje kobiecie z pasją

pozdrawiam