Zapytała. Ale nie wiedziała nic o cenie szlifowania listew ("lepiej kupić nowe" - cytat, progów - "jak za stopień schodowy, pani" i lakieru - a to był najtańszy domalux.
No ale przynajmniej maiłaś czas na dłubanie w ogrodzie
Niestety ciężko teraz spotkać uczciwych wykonawców, oni istnieją ale to te wyjątki potwierdzający regułę
Roślinka to chyba Penstemon .Mojemu najgorzej poszedł angielski ,ale tego się spodziewałam ,bo on ze słuchu i tekstu nie lubi zadań .Reszta bdb ,klasa dość mocna ,język polski + matematyka w 9 stopniowej skali staninowej uzyskali 8 stanin.
Moja najstarsza tydzień temu złożyła papiery do technikum ,na technika weterynarii we wczesnym dzieciństwie zawsze mówiła ,że będzie leczyć zwierzęta ,potem prze 5,6 klasę podstawówki i dwie gim ,twierdziła że będzie wfistką ,przeszło jej po kilku lekcjach łączonych z licealistami .
Moja droga to bardzo dobry fach i wydaje mi się że całkiem nieźle dochodowy - przyjaciólka siostry ma lecznicę i już drugi dom buduje (a jest sporo młodsza ode mnie )
Jak Wy zapamiętujecie te nazywy " Penstemon" - już nauczyłam się seslerii...
U mnie tez na tapecie egzamin na koniec podstawówki. Troszkę mu gorzej poszło z polaka- 70 %, pewnie błędów nasadził, ale matma i anglik 95 %.
Nie jest źle.
Pasek też będzie, cieszę się.
zdjęcie przedogródka smakowite- zapowiada busz. Super.
Dla Ciebie mój penstemon z irysami i chabrami- jeszcze nie kwitnie
Tak mi się przypomniało - jak mąż zażyczył sobie na piśmie rozliczenie kosztów tynkowania, tynkarze wpisali 400 zł za wypożyczenie betoniarki. Swojej betoniarki. Komu wypożyczyli? Sobie! Ech.
Marto szkoda że nie da się zrobić kopiuj-wklej to bym sobie wkleiła ten obrazek w całości na moje ugory
Twój ogród i ogród Pszczólki to dla magiczne miejsca - "Zakątki Dumania"
To mamy humanistów na tym samym poziomie