Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielonym do góry... :)

Zielonym do góry... :)

Konieczki 10:04, 01 cze 2016

margaretka3 napisał(a)

Tak mi się przypomniało - jak mąż zażyczył sobie na piśmie rozliczenie kosztów tynkowania, tynkarze wpisali 400 zł za wypożyczenie betoniarki. Swojej betoniarki. Komu wypożyczyli? Sobie! Ech.

To się nazywa "kreatwny kosztorys powykonawczy"
margaretka3 10:06, 01 cze 2016

Co innego mi z ust leciało
Asia, kiedy? jutro czy w piątek?
Konieczki 10:13, 01 cze 2016

Gosia wiesz że mi lepiej jutro pasuje - w piątek chce wyjść wcześniej z pracy. Ale dla Ciebie to nie będzie duży kłopot?
Ensata 10:24, 01 cze 2016

U mnie 100% angielski, a matme podaja z polskim i ma 85 pkt, podobno z polskiego zrobila jednego byka. Magnolia skad Ty masz dziecko podstawowkowe, przeciez u Ciebie syn dopiero co szedl do podstawowki????

MOja cora tez chciala byc weterynarzem, ale...zeby zastrzykow nie trzeba bylo robic
Krakus 10:26, 01 cze 2016

Konieczki napisał(a)
Gosia wiesz że mi lepiej jutro pasuje - w piątek chce wyjść wcześniej z pracy. Ale dla Ciebie to nie będzie duży kłopot?

a gdzie się spotykacie?? w jakiej szkółce ? u mnie pytałaś i w sumie od jutra urlop - tzn 3 dni "wolnego"...dziś przyjdą jeżówki to przymierzę z moją stipa i pewnie mi wyjdzie ile braków to na obiecane "żebry" wpadnę

margaretka3 10:27, 01 cze 2016

Nie będzie duży kłopot

Tylko potem rozpiszę jak to leciało... kosztorys powkonawczy ha ha
Czyli tam gdzie zwykle i o tej samej porze
Konieczki 10:27, 01 cze 2016

Kurcze ja nie wiem czy wiesz ale Marta ma studentkę
Marta, Gosia to stały w kolejce po młody wygląd - ja od zawsze wyglądałam poważnie. Moj eMuś starszy ode mnie 7lat - a większość nas brała za rówieśników (kiedyś mnie i to może cieszyło, ale chyba nie teraz wrrrr)
Konieczki 10:27, 01 cze 2016

margaretka3 napisał(a)
Nie będzie duży kłopot

Tylko potem rozpiszę jak to leciało... kosztorys powkonawczy ha ha
Czyli tam gdzie zwykle i o tej samej porze

Dokładnie tak
Konieczki 10:28, 01 cze 2016

Krakus napisał(a)

a gdzie się spotykacie?? w jakiej szkółce ? u mnie pytałaś i w sumie od jutra urlop - tzn 3 dni "wolnego"...dziś przyjdą jeżówki to przymierzę z moją stipa i pewnie mi wyjdzie ile braków to na obiecane "żebry" wpadnę

Dawaj, a jakie jeżówki zamówiłeś i gdzie?
Krakus 10:31, 01 cze 2016

Ensata napisał(a)
U mnie 100% angielski, a matme podaja z polskim i ma 85 pkt, podobno z polskiego zrobila jednego byka. Magnolia skad Ty masz dziecko podstawowkowe, przeciez u Ciebie syn dopiero co szedl do podstawowki????

MOja cora tez chciala byc weterynarzem, ale...zeby zastrzykow nie trzeba bylo robic

w cale nie łatwe studia ale zawód jak najbardziej - podczas ciąż jak chodzilismy z żoną do ginekologa to nam kiedyś powiedział że ma brata weterynarza i że on lepiej zarabia a ten nasz lekarz to tez nieźle nas czesał za wizytę

mam też wujka weterynarza...zawód fajny ale jesli boi się zastrzyków to niech wyggoluje jak np zapładnia się sztucznie krowę (a są takie ćwiczenia)