Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

anula_wn 19:46, 30 sie 2011

pięknie u Ani ! a Ona jak zwykle uśmiechnięta super.
Ogrodowiskowe spotkania to już chyba codzienność. Fantastycznie, cieszę się Waszym spotkaniem - jakbym tam była! a foty ... rewelacja Kasiu !
KasiaWB 20:59, 30 sie 2011

bogumila_bienko napisał(a)
Tak, to jest lantana,przepiękna.

Dziękuję Bogusiu za odpowiedz. Ja nawet pytania nie zauważyłam, bo poleciałam na działkę. Tak, lantana to ładna roślina. Ania mówi, że pięknie pachnie
KasiaWB 21:03, 30 sie 2011

Martek napisał(a)
Witaj Kasiu pielgrzymie ogrodniczy
Zazdroszczę spotkania.An-tre ma piękny ,zadbany świat i niech nie rezygnuje z koloru ! Ania masz tyle miejsca ,że można stworzyć różne klimaty

Witaj Martek przyznaję, że z przyjemnością odwiedzam ogrody i nie tylko
Ogród Ani jest przepiękny a Gospodarze wspaniali aż żal mi, że te odwiedziny z uwagi na plan podróży takie krótkie i szybkie, bo ja tam nie lubię ale lepiej choć na krótko się spotkać niż wcale. Myślę, że Ania jeszcze niejednym nas zaskoczy w swoim ogrodzie to prawdziwa miłośnicza roślin
KasiaWB 21:08, 30 sie 2011

an_tre napisał(a)
Dziękuję Kasi za miłe odwiedziny i pokazanie mojego skrawka w innym świetle niż ja to widzę Wczoraj nie było słoneczka i brakowało na kwiatach jego blasku Wspólna fota była, robił M Kasi, może aparat nie wytrzymał naszego potencjału

to ja dziękuję Aniu masz piękny ogród i czy to w słońcu czy nie, czy w nocy (!) czy za dnia
czyż nie cudne te białe cynie? od razu przyciągnęły moją uwagę

wspólną fotę trzeba będzie poprawić jeszcze sobie pstrykniemy
KasiaWB 21:16, 30 sie 2011

anula_wn napisał(a)
pięknie u Ani ! a Ona jak zwykle uśmiechnięta super.
Ogrodowiskowe spotkania to już chyba codzienność. Fantastycznie, cieszę się Waszym spotkaniem - jakbym tam była! a foty ... rewelacja Kasiu !

cześć Anula była to w chwili obecnej jedyna okazja żeby się spotkać, bo niestety na Święcie Róż nie mogłam być.Tym bardziej cieszy mnie to spotkanie, że Ania właśnie była pierwszą osobą, która ciepło przywitała mnie zaraz po założeniu mojego wątku...kiedy to z pewną dozą nieśmiałości zaczęłam pokazywać nasze poletko
Fajnie, że udało nam się spotkać, ale na spotkania powinno się zaplanować więcej czasu, a my niestety nie mieliśmy go zbyt wiele, bo do przejechania było 550 km. Nie dotarliśmy niestety do Danusi .... zwykle podróż ta zabiera nam ok. 8 godzin, a ta podróż trwała 12....

Miło mi, że zdjęcia się podobają dziękuję!
marzena 21:42, 30 sie 2011

Kasiu, piękne zdjęcia zrobiłaś ogrodowi Ani i urocze miejsca w nim odkryłaś
KasiaWB 21:46, 30 sie 2011

marzena napisał(a)

Dziękuję, miło mi, ale to zasługa ogrodu - taki fotogeniczny naprawdę przyjemnie spędza się w nim czas ja mam niedosyt, nie nasiedziałyśmy się, nie nagadałyśmy się .... ;(
an_tre 21:48, 30 sie 2011

KasiaWB napisał(a)

Dziękuję, miło mi, ale to zasługa ogrodu - taki fotogeniczny naprawdę przyjemnie spędza się w nim czas ja mam niedosyt, nie nasiedziałyśmy się, nie nagadałyśmy się .... ;(

Ja też Kasiu, ja też mam niedosyt... ale jak mówisz, że trasa często przez was uczęszczana to chyba będzie więcej okazji do spotkań
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
KasiaWB 21:53, 30 sie 2011

an_tre napisał(a)

Ja też Kasiu, ja też mam niedosyt... ale jak mówisz, że trasa często przez was uczęszczana to chyba będzie więcej okazji do spotkań

i ja mam taką nadzieję trzeba będzie troszkę inaczej się zorganizować
Joanka 21:58, 30 sie 2011

I po drodze Toruń zwiedzić

Służę za przewodnika