Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

KasiaWB 15:33, 30 paź 2012

Gardenarium napisał(a)
Ciekawe co tam na działce. Trzymajcie się cieplutko, butki ciepłe załóż bo ja dziś zmarzłam nawet w ocieplanych kaloszkach.

Danusiu, oczywiście byłam tak ciekawa po tym co zobaczyłam w relacjach innych, że dzisiaj poleciałam )) butki założyłam, ale rękawiczek zapomniałam, dobrze że chociaż te gumowane ogrodowe były na działce. Ziąb okrutny brrrr
Pozdrawiam gorąco!
KasiaWB 15:35, 30 paź 2012

an_tre napisał(a)
Kasiu coś czuję, ze nie wytrzymasz i pryśniesz w sobotę na działkę a co do ciepłego obuwia to Danusia ma rację, jest zimno i najbardziej ciągnie od ziemi, ja dziś do sprzątania na cmentarzu założyłam cieple kozaczki i było cieplutko w nóżki Buziaczki

no nie wytrzymałam, mimo nawału pracy )) chwilę byłam na kontroli ) macie rację, trzeba ciepło się ubierać, bo strasznie zimno, a będzie jeszcze gorzej
Buziaki i uściski!
KasiaWB 15:39, 30 paź 2012

irena_milek napisał(a)
Też myślę, że nie wytrzymasz i zajrzysz a teraz to faktycznie nawet w ocieplanych kaloszkach ciągnie od ziemi; ja dodatkowo zakładam takie specjalne skarpety, bo ciepło powoli wraca i jeszcze poszaleję w ogrodzie, cała ja, niepoprawna optymistka i tobie życzę tego samego

Irenko, jak Wy mnie znacie )) oczywiście, że zajrzałam ))) buty zimowe założyłam, ze specjalną membraną, w nogi było ciepło, ale rękawic zapomniałam, ot wydawało mi się...przez okno.... że jest cieplej )) ja już raczej w tym roku szaleć nie będę, bo glina za bardzo na działkę wejść nie pozwala, myślę, że następna wizyta albo jak będzie sucho albo jak dobrze zmrozi )
Buziaki! i proszę o rozsiewanie dalej tego optymizmu, bo jest bardzo potrzebny!
Pszczelarnia 15:45, 30 paź 2012

Fajnie jest pospać. Wczoraj spałam od 19.00 do 9.00 - to się nazywa przestawienie czasu!
KasiaWB 16:12, 30 paź 2012

anula_wn napisał(a)

niestety nie byłam kilka dni na działce, nie mam zdjęć, nie wiem czy wszystko ok czy już zaliczyłam może jakieś straty związane z zimą - kompletny brak czasu i siły, najlepiej byłoby zasnąć jak niedźwiedź i obudzić się na wiosnę ))
Pozdrawiam odwiedzających i zostawiam widoczek z trasy

Kasiu, pięęęękna fotka
na zimę nic nie poradzimy, trzeba przetrwac! też chętnie bym zasypiała lub wyjeżdżała w ciepłe kraje na pół roku
choc....lubię zimowe krajobrazy, tylko tej tony ubrań nie lubię.....
trzymaj się cieplutko!

Cześć Anulka to fotka z niedzieli
wyjazd w ciepłe kraje - o tak!!! nie lubię jak jest zimno ani nie lubię właśnie tej tony ubrań ograniczającej ruchy )))
trzeba przetrwać! pozdrawiam gorąco!
Milka 16:15, 30 paź 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Fajnie jest pospać. Wczoraj spałam od 19.00 do 9.00 - to się nazywa przestawienie czasu!

no, no ale wynik! ja tylko od 20-5
KasiaWB 19:12, 30 paź 2012

irena_milek napisał(a)

no, no ale wynik! ja tylko od 20-5

sen jest cudowny jak organizm zmęczony albo jak zmarznięty.
Przepraszam, że tak na raty odpisuję, ale dzisiaj jestem z doskoku na forum )) jeszcze padło stałe łącze..
Spróbuję wrzucić trochę zdjęć
KasiaWB 19:14, 30 paź 2012

Urszulla napisał(a)
Życzę Ci szczęśliwej drogi i pięknych krajobrazów

podróż nie była daleka ale za to w ciekawe miejsce i na ciekawą uroczystość, choć krótką
niestety o urlopie mogę sobie tylko pomarzyć (((
anula_wn 19:18, 30 paź 2012

Kasiu, dla mnie to też sposób na zimę i jej przetrwanie ! taki przetrwalnik i przerywnik zimowy !
my się szykujemy dopiero, koniec listopada śmigniemy się dogrzać
KasiaWB 19:20, 30 paź 2012

monitka napisał(a)

niestety nie byłam kilka dni na działce, nie mam zdjęć, nie wiem czy wszystko ok czy już zaliczyłam może jakieś straty związane z zimą - kompletny brak czasu i siły, najlepiej byłoby zasnąć jak niedźwiedź i obudzić się na wiosnę ))
Pozdrawiam odwiedzających i zostawiam widoczek z trasy

Piękna fotka! Zdecydowanie wolę takie klimaty niż te śnieżne...Mnie też zawsze na zimę ogarnia jakieś takie zmęczenie że najchętniej bym w sen zimowy zapadła...zaczyna się pokładanie na kanapie pod kocykiem ...albo spanie przed telewizorem..wczoraj miałam debiut
Byle do wiosny!
pozdrawiam Kasiu

Jak to się mówi, ot taki "landszafcik" ) Muszę Ciebie rozczarować Moniczko, bo choć tego nie widać to śnieżny krajobraz o zachodzie słońca ) zdjęcie robione w ostatnią niedzielę jak spadł duży śnieg, a ten malowniczy obrazek to niebo nad Azotami-Puławy zdjęcie jednak nie oddaje rzeczywistości, pięknie słońce zachodziło
Gratuluję debiutu, u mnie zaczęło się podobnie ))) ale jak milutko co? ))
Ciepło pozdrawiam!