Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

kasik778 20:40, 29 paź 2012

miejmy nadzieję, ze na działce wszystko w porządku, jutro śnieg stopnieje, to będzie trochę spokoju

pozdrawiam
Gardenarium 20:42, 29 paź 2012

Ciekawe co tam na działce. Trzymajcie się cieplutko, butki ciepłe załóż bo ja dziś zmarzłam nawet w ocieplanych kaloszkach.

Instagram Ogrodowiska
an_tre 20:45, 29 paź 2012

Kasiu coś czuję, ze nie wytrzymasz i pryśniesz w sobotę na działkę a co do ciepłego obuwia to Danusia ma rację, jest zimno i najbardziej ciągnie od ziemi, ja dziś do sprzątania na cmentarzu założyłam cieple kozaczki i było cieplutko w nóżki Buziaczki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Milka 11:23, 30 paź 2012

Też myślę, że nie wytrzymasz i zajrzysz a teraz to faktycznie nawet w ocieplanych kaloszkach ciągnie od ziemi; ja dodatkowo zakładam takie specjalne skarpety, bo ciepło powoli wraca i jeszcze poszaleję w ogrodzie, cała ja, niepoprawna optymistka i tobie życzę tego samego
anula_wn 11:33, 30 paź 2012

KasiaWB napisał(a)
niestety nie byłam kilka dni na działce, nie mam zdjęć, nie wiem czy wszystko ok czy już zaliczyłam może jakieś straty związane z zimą - kompletny brak czasu i siły, najlepiej byłoby zasnąć jak niedźwiedź i obudzić się na wiosnę ))
Pozdrawiam odwiedzających i zostawiam widoczek z trasy

Kasiu, pięęęękna fotka
na zimę nic nie poradzimy, trzeba przetrwac! też chętnie bym zasypiała lub wyjeżdżała w ciepłe kraje na pół roku
choc....lubię zimowe krajobrazy, tylko tej tony ubrań nie lubię.....
trzymaj się cieplutko!
Urszulla 11:49, 30 paź 2012

Życzę Ci szczęśliwej drogi i pięknych krajobrazów
monitka 12:06, 30 paź 2012

KasiaWB napisał(a)
niestety nie byłam kilka dni na działce, nie mam zdjęć, nie wiem czy wszystko ok czy już zaliczyłam może jakieś straty związane z zimą - kompletny brak czasu i siły, najlepiej byłoby zasnąć jak niedźwiedź i obudzić się na wiosnę ))
Pozdrawiam odwiedzających i zostawiam widoczek z trasy

Piękna fotka! Zdecydowanie wolę takie klimaty niż te śnieżne...Mnie też zawsze na zimę ogarnia jakieś takie zmęczenie że najchętniej bym w sen zimowy zapadła...zaczyna się pokładanie na kanapie pod kocykiem ...albo spanie przed telewizorem..wczoraj miałam debiut
Byle do wiosny!
pozdrawiam Kasiu
Milka 12:14, 30 paź 2012

ha, ha, ja też wczoraj przy tv usnęłam, a godzina była dopiero po 20..!!
KasiaWB 15:30, 30 paź 2012

irena_milek napisał(a)
ha, ha, ja też wczoraj przy tv usnęłam, a godzina była dopiero po 20..!!

hahahhaaa dziewczyny - ja mam to samo pokładam się od 2 dni... no nie mogę zupełnie usiedzieć do późna i jeszcze pracować tak długo jak dotychczas, a akurat mam teraz okropnie dużo pracy, a biometr nie sprzyja
KasiaWB 15:31, 30 paź 2012

kasik778 napisał(a)
miejmy nadzieję, ze na działce wszystko w porządku, jutro śnieg stopnieje, to będzie trochę spokoju

pozdrawiam

ogólnie wszystko ok ) byłam oczywiście, śnieg nie stopniał pozdrawiam ciepło!