Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

jotka 22:38, 28 maj 2011

bogumila_bienko napisał(a)
Podobają mi się Twoje niebieskie kwiatuszki -takie delikatne.Ja dzisiaj kupiłam begonie-będę je wklejać na swoją stronę.

czy dobrze widziałam laurencje wśród zakupów?
KasiaWB 22:44, 28 maj 2011

jotka napisał(a)

Podobają mi się Twoje niebieskie kwiatuszki -takie delikatne.Ja dzisiaj kupiłam begonie-będę je wklejać na swoją stronę.

czy dobrze widziałam laurencje wśród zakupów?

yyyyy niebieskie są szałwie oraz .... właśnie te bardziej w lewo od szałwii, ale jak napisałam sprzedawca nie znał nazwy, a ja tym bardziej podobały mi się, więc kupiłam. Podobno mają zwieszać się tworząc kule czy to laurencja?
KasiaWB 22:48, 28 maj 2011

Sprawdziłam w necie, tak to niewątpliwie Laurencja dziękuję Jotka za pomoc! będę mogła ją opisać
monteverde 22:51, 28 maj 2011

hosty piękne i laurencja bardzo mi się podoba) zakupy spore, powodzenia w nasadzeniach Kasiu)
isia33 22:52, 28 maj 2011

Widzę, że Twój ogródek zapełnia się I wszystko rośnie jak szalone. Nie mogę nadziwić się, że rabata, która w zeszłym roku wydawała się pusta teraz wymaga korekty, ponieważ rośliny wchodzą na siebie.
A zakupy na targu zawsze są ciekawe, my np. kupiliśmy 15 kulek bukszpanu za ok 150 zł, za wszystkie
KasiaWB 22:57, 28 maj 2011

isia33 napisał(a)
Widzę, że Twój ogródek zapełnia się I wszystko rośnie jak szalone. Nie mogę nadziwić się, że rabata, która w zeszłym roku wydawała się pusta teraz wymaga korekty, ponieważ rośliny wchodzą na siebie.
A zakupy na targu zawsze są ciekawe, my np. kupiliśmy 15 kulek bukszpanu za ok 150 zł, za wszystkie

Iwonko, w zeszłym roku nic nie było, tylko sprzątanie w tym roku powstały te rabaty w marcu/kwietniu
Odnośnie bukszpanów - mamy ich już sporo i to nie koniec w zeszły weekend kupiłam piękny, duży okaz bukszpana za bajecznie małe pieniądze i w tym tygodniu mam zamiar pojechać do szkółki gdzie je hodują, bo na targu dzisiaj wszystkie im wykupili
KasiaWB 23:00, 28 maj 2011

monteverde napisał(a)
hosty piękne i laurencja bardzo mi się podoba) zakupy spore, powodzenia w nasadzeniach Kasiu)

jak tam mówisz tzn. że chyba dobrze wybrałam zakupy wszak się dopiero uczę będzie trochę roboty przy nasadzeniach, ale mimo zmęczenia fizycznego, psychicznie przy tym odpoczywam, choć jednocześnie myślę o różnych sprawach zawodowych i przychodzą mi dobre pomysły
isia33 23:04, 28 maj 2011

Moje pierwsze rośliny też posadziłam w zeszłym roku, natura jest cudowna. A skąd jesteś? Może blisko mnie to wybrałabym się na Twój targ. Na tym moim wykupiłam wszystkie kule, jakie pan miał
KasiaWB 23:11, 28 maj 2011

isia33 napisał(a)
Moje pierwsze rośliny też posadziłam w zeszłym roku, natura jest cudowna. A skąd jesteś? Może blisko mnie to wybrałabym się na Twój targ. Na tym moim wykupiłam wszystkie kule, jakie pan miał

My posadziliśmy pierwsze rośliny dopiero w tym roku i rzeczywiście nasz kącik wygląda bardziej ludzko

Lublin zapraszam w odwiedziny i na zakupy targ z roślinami odkryłam dopiero (!!!) tydzień temu i jestem zachwycona
Sebek 23:21, 28 maj 2011

Świetne zakupy i rzeczywiście tanio