tak jak odpowiedziała Marzenka, głównie po zimie tak wygląda, inne też liźnięte, bo teren jeszcze mało osłonięty, dodatkowo to jest stary, reanimowany bukszpan, przekopany koparą od sąsiadów, którego ratujemy, bo był bardzo zagłodzony i zmarniały.
Pozdrawiam
Pola, dziękuję, bardzo mi miło, że podobają Ci się efekty naszej pracy. Czasami było naprawdę trudno i ciężko, ale roślinki się odwdzięczają jako początkujący, nie uniknęliśmy też błędów, bo nie mieliśmy tej wiedzy, którą mamy dzisiaj, głównie oczywiście za sprawą Ogrodowiska stopniowo wszystko co się da poprawiamy
Pozdrawiam!
Dzięki Marzence przypomniałam sobie, że mam 3 częściowego boscha i przystrzygłam lawendę poszło migiem, a pomyśleć, że wcześniej męczyłam się przy lawendzie sekatorem, chociaż miałam już boscha ) jakieś zaćmienie chyba miałam
przed
i po
obwódkę też ciachnęłam ta obwódka w tym roku wędruje w inne miejsce a tu będzie żywopłocik z bukszpanu
A i zapomniałam dodać, że po tym pierwszym wiosennym sprzątaniu, jedna komora kompostownika już po brzegi zapełniona ) zdjęcia brak, bo zapomniałam zrobić
Kasiu zobaczylam foty z przed i po i nawet nie wyobrażam sobie co to będzie jak Wasza chałupka już stanie, a Wy w niej zamieszkacie, ale będzie piękny ogród