Dzięki Ania, ten dom i ogród to mi się śni i małymi kroczkami zmierzam w tym kierunku część ogródka na pewno będzie szybciej niż dom nie wiem kiedy dom stanie, więc narazie pracuję nad ogródkiem w tym roku też będzie troszkę prac, tyle ile damy radę
Pozdrawiam
Szybko i intensywnie wzięłam się za sprzątanie po zimie, bo już tej wiosny nie mogłam się doczekać oj przetrzymała nas ta zima w tym roku strasznie Ciepło pozdrawiam
Kasiu!
Od piątku wertuję Twój wątek. Uwielbiam takie relacje od podstaw i oberwowanie, jak wszystko się zmienia. Masz już mały ogród botaniczny. Czekam z niecierpliwością na dom
Pozdrawiam serdecznie!
Kasiu, piękny ogród sobie tworzysz i jak już zamieszkasz, od razu będziesz mogła pójść na spacer po miękkiej trawie z kubkiem czy filiżanką czegoś dobrego. Ja też miałam taką szansę - ogród był, dom miał być, no ale wywiało nas gdzie indziej i dom musiał być na początku. Pozdrawiam i dziękuję żeś mnie odwiedziła.
Witaj Marysiu w moich skromnych progach u mnie na działce wciąż praca u podstaw jeszcze nie ma czego pokazywać, bo dopiero coś powstaje, chociaż każda zmiana na lepsze bardzo nas cieszy Trzymaj mocno kciuki Serdecznie pozdrawiam!