Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

AgnieszkaW 19:23, 14 kwi 2013

Porządki wiosenne u ciebie Kasiu w pełni, lawenda pociachana, może już wypuszczać młode listki. Serdecznie pozdrawiam
KasiaWB 19:40, 14 kwi 2013

ana_art napisał(a)
Kasiu zobaczylam foty z przed i po i nawet nie wyobrażam sobie co to będzie jak Wasza chałupka już stanie, a Wy w niej zamieszkacie, ale będzie piękny ogród

Dzięki Ania, ten dom i ogród to mi się śni i małymi kroczkami zmierzam w tym kierunku część ogródka na pewno będzie szybciej niż dom nie wiem kiedy dom stanie, więc narazie pracuję nad ogródkiem w tym roku też będzie troszkę prac, tyle ile damy radę
Pozdrawiam
KasiaWB 19:43, 14 kwi 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Porządki wiosenne u ciebie Kasiu w pełni, lawenda pociachana, może już wypuszczać młode listki. Serdecznie pozdrawiam

Szybko i intensywnie wzięłam się za sprzątanie po zimie, bo już tej wiosny nie mogłam się doczekać oj przetrzymała nas ta zima w tym roku strasznie Ciepło pozdrawiam
Maria667 21:08, 14 kwi 2013

Kasiu!
Od piątku wertuję Twój wątek. Uwielbiam takie relacje od podstaw i oberwowanie, jak wszystko się zmienia. Masz już mały ogród botaniczny. Czekam z niecierpliwością na dom
Pozdrawiam serdecznie!
an_tre 21:12, 14 kwi 2013

Kasiu napracowałaś się solennie widać sporo zrobiłaś w ogrodzie, a Ola dzielnie ci pomaga
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Madzenka 21:55, 14 kwi 2013

Kasiu rewelacyjne cięcie. Czy twoja lawenda ma już nowe przyrosty?
Gabriela 22:32, 14 kwi 2013

Kasiu, piękny ogród sobie tworzysz i jak już zamieszkasz, od razu będziesz mogła pójść na spacer po miękkiej trawie z kubkiem czy filiżanką czegoś dobrego. Ja też miałam taką szansę - ogród był, dom miał być, no ale wywiało nas gdzie indziej i dom musiał być na początku. Pozdrawiam i dziękuję żeś mnie odwiedziła.
agata_chrosc... 22:41, 14 kwi 2013

To pracowite powitanie wiosny też chyba powinnam lawendę przyciąć! Właśnie sobie przypomniałam
Milka 13:17, 15 kwi 2013

Wspaniale z Olą witacie wiosnę
o zgrozo, jak mogłąś zapomnieć o tym sprzęcie, ja już czekam z utęsknieniem na mój
KasiaWB 21:41, 15 kwi 2013

Maria667 napisał(a)
Kasiu!
Od piątku wertuję Twój wątek. Uwielbiam takie relacje od podstaw i oberwowanie, jak wszystko się zmienia. Masz już mały ogród botaniczny. Czekam z niecierpliwością na dom
Pozdrawiam serdecznie!

Witaj Marysiu w moich skromnych progach u mnie na działce wciąż praca u podstaw jeszcze nie ma czego pokazywać, bo dopiero coś powstaje, chociaż każda zmiana na lepsze bardzo nas cieszy Trzymaj mocno kciuki Serdecznie pozdrawiam!