Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

wiunia 22:51, 12 kwi 2013

Kasiu i ja przyłączam się do gratulacji i życzę dalszych sukcesów
Madzenka 10:12, 13 kwi 2013

Kasiu piekna metamorfoza. Aż strach się bać co będzie za rok Gratki z okazji drugich urodzin
Martek 10:39, 13 kwi 2013

Takie zmiany ogląda się z miłą chęcią nawet u kogoś Oczywiście kiedy są wyraźnie na lepsze,a tu niewątpliwie jest .Gratuluję Katarzyna .Jednak dla mnie to nie zaskoczenie widziałam ile wkładasz,-cie to serca i pracy .
jotka 10:54, 13 kwi 2013

Kasiu, i ja gratuluję Ale przede wszystkim efektów jakie uzyskaliście w ogrodzie w tak krótkim czasie. Już jest cudnie, a wiem, że są dalsze plany
Ty masz tak nisko cięte budleje, czy takie wysokie hortensje ?
KasiaWB 19:40, 13 kwi 2013

Dzisiaj przez pół dnia było bardzo ładnie, potem przelotne deszcze, w przerwach sprzątaliśmy po zimie. Na razie większych strat nie widzę. Trawnik zagrabiony, resztki ubiegłorocznych roślin wycięte, horti i miskanty przycięte i większość co była do cięcia również. Zostały jeszcze serby przytnę je jak nie będzie padać muszę powiedzieć, że ładnie podrosły i wyglądają zdrowo, zatem cięcie powinno im zrobić dobrze

Dziękuję Wam za odwiedziny rocznicowe i miłe słowa, to dopinguje do dalszej pracy

Ewa004 - dzięki tak, hortensje są wspaniałe w tej chwili są największą ozdobą naszej działki
Haniu - dziękuję za stałe wsparcie, bez Ogrodowiska nie było by postępu piękne Twoje krokusy, moje jeszcze maleńkie
Joku - dziękuję jak dobrze pójdzie to w tym roku nasadzę bodziszków
kaisog dzięki, to bardzo miłe staram się żeby było ładniej z każdym rokiem
wiunia - miło mi, że zaglądasz dzięki
Marzenka - dziękuję za wsparcie i doping z wiosną budzę się do życia i kwitną nowe pomysły Mam nadzieję, że ten rok przyniesie wiele dobrego i pięknego jak przystało na 2-latka, dopiero stawiam pierwsze kroki )
Martek - wielkie dzięki to bardzo miłe słowa stale śni mi się piękny ogród i mam nadzieję, że to zrealizuję
Jotka - dziękuję również za miłe słowa plany są i marzenia niech się zrealizują czary mary
Zarówno hortensje jak i budleje w ubiegłym roku bardzo wybujały o ile hortensje wiedziałam, że będą wysokie to zupełnie nie spodziewałam się, że budleja aż tak wyskoczy z małej, przymrożonej sadzoneczki ) nawet nie wszystkie sadzonki przeżyły tamtą zimę dzisiaj obcięłam budleje bardzo nisko, bo już wypuszczają od dołu zielone listki. Trochę na nich eksperymentuję

Ściskam Was mocno! buziaki! Dla Was pierwszy irysek, który się pokazał

KasiaWB 19:41, 13 kwi 2013

aga_k napisał(a)
z okazji rocznicy kwiatucha zostawiam

Dziękuję Aga! piękny kwiatuch taki jak lubię Pozdrawiam
KasiaWB 20:08, 13 kwi 2013

Chociaż jeszcze na rabatach smutno i ponuro to wiem, że niedługo zacznie robić się pięknie

KasiaWB 20:11, 13 kwi 2013

i jeszcze jeden kwiatuszek, który dzielnie nam towarzyszy i pomaga przy okazji widać bukszpan pozyskany w ubiegłym roku, którego staramy się ratować, zobaczymy jak będzie sobie radził w tym roku

Madzenka 20:33, 13 kwi 2013

Jeju nie wiem co bardziech chwilić różowego kwiatuszka czy buksika giganta!!!
KasiaWB 20:35, 13 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
Jeju nie wiem co bardziech chwilić różowego kwiatuszka czy buksika giganta!!!

różowy ładniejszy bukszpan jeszcze nie w formie buziaki!