Irenko, nie dziwię się, bo taki widok to bajka myślę, że można by było wygospodarować kawałeczek miejsca na same bratki i tworzyć kompozycje ale narazie nie mam gdzie ) no może jednak się skuszę i w starym kotle posadzę
ja też sobie tylko patrzę no i zdaję relację co widziałam ) bo i pusto i takie zakupy odkładam już na przyszłość, jak będzie daj Boże ten dom i ogródek wtedy to sobie mogę dekorować
Buziam!
Dziękuję Aniu, ja bywam z lekkim poślizgiem, bo po pracy albo lecę na działkę, albo dalej pracuję albo dziecko chore albo zawsze coś, nie ma spokoju na zakupy w ekspresowym tempie, to chociaż zdjęcia zrobię w przelocie na działce mam dużo pracy, bo postanowiłam uporządkować trochę nasadzenia, gorzej z czasem najwyżej będę przesadzać do jesieni ) same eksperymenty
Pozdrawiam! buziam!
Gabrysiu, trudno mi powiedzieć, bo to moja pierwsza sasanka w życiu ale długo kazała na siebie czekać, bo dostałam ją od Ani w 2011 r. i dopiero teraz chyba doczekam się kwiatków zmieniłam jej miejsce w ubiegłym roku i być może tutaj gdzie teraz jest to jest jej lepiej albo długo się aklimatyzowała
Czekam bardzo na te tulipanki, bo w ubiegłym roku były piękne. Czosnki też wyszły i jestem ciekawa czy okażą się takie jak na opakowaniu były pokazane )
Pozdrawiam Ciebie serdecznie
Kasiu z lubelskiego przesyłam pozdrowienia bo ja też z lubelskiego Podobnie jak Ty jestem w trakcie przesadzania bo mam za gęsto lub nie tak jak trzeba Fajny Twój ogródek, u mnie na razie sama "rujnacja" bo większość roślin zmienia miejsce, a co z tego wyjdzie... czas pokaże
Witaj witaj Alikia zaraz do Ciebie zajrzę i cieszę się bardzo, że od nas jest coraz więcej osób bo tu też są piękne ogrody, no i piękniejące też )
Ja przesadzam, bo oczywiście na początku było trochę inne założenie, bo miałam mieć tylko szkółkę roślinek do nasadzeń docelowych ale nie mogę patrzyć na ten bałagan i postanowiłam jednak trochę uporządkować ) nawet jak kiedyś będę przesadzać niektóre rośliny, to szkielet zostanie ten co jest dzisiaj też posadziłam niektóry rośliny nie tak jak chciałam, ale wyszło w praniu przesadzałam z bryłą, tylko że czasami nie pamiętam co to było, a tu dopiero ledwo coś wychodzi mogę operować jedynie w zakresie istniejących rabat, a miejsca mi brakuje ) więc u mnie też czas pokaże co z tego wyjdzie
Pozdrawiam i lecę do Twojego wątku