Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

KasiaWB 22:33, 13 maj 2013

grembosia napisał(a)
Kasiu, pięknie.
Mam chyba taką samą kalinę, ale jeszcze nie kwitnie
Serduszka bardzo strojne.
Pozdrawiam cieplutko.

Dziękuję myślę, że na pewno zakwitnie, to tylko kwestia strefy
Serduszka zachwyca mnie kwiatami taka girlanda
Pozdrawiam!
KasiaWB 22:34, 13 maj 2013

Idę troszkę poczytać co u Was słychać i znikam
Pozdrawiam!
Kondzio 22:38, 13 maj 2013

ja też poszalałem i też muszę uważać ale finansowo ale co tam nie od razu Kraków zbudowano
ewa004 22:51, 13 maj 2013

Kasieńko pozdrawiam
KasiaWB 22:53, 13 maj 2013

Kondzio napisał(a)
ja też poszalałem i też muszę uważać ale finansowo ale co tam nie od razu Kraków zbudowano

... u nas w najbliższą sobotę targi ogrodnicze .... chyba torebki specjalnie z domu zapomnę żeby mnie nie kusiło ) ... no dobra,... jak będą bodziszki to sobie kupię, ale nic więcej )
W pierwszym roku ogarniania naszego ugorku przejmowałam się wielkością roślin, bo zupełnie nic nie było i chciałam już coś widzieć ) ale w tegorocznym, 3. sezonie podchodzę do tego z dystansem tzn. widzę, że nawet malutkie roślinki w drugim czy trzecim sezonie już ładnie wyglądają potęga natury i nie ma się co stresować
Pozdrawiam!
KasiaWB 22:54, 13 maj 2013

ewa004 napisał(a)
Kasieńko pozdrawiam

wzajemnie
dajana 11:38, 14 maj 2013

Kasiu byłam nie wszystko przeczytałam bo jednak tak duza ilośc stron jest czasochłonna Kiedy zobaczyłam początek i pózniejsze zmiany nic juz nie jest w stanie mnie zaskoczyć Kazdego roku coraz bardziej perfekcyjnie, jaką masz ilośc cudnych roslin .Pieknie obsadzone płoty a serby masz wieksze od moich i sa przesliczne. Moje mają 150 cm a twoje w dniu zakupu miały juz 190 cm .Ile ci urosły przez rok?Tworzysz przesliczny ogród .Nie wiem czy dobrze doczytałam budujesz teraz dom? Żeby ci tylko nie zniszczyli ogrodu Mnie wszystko zniszczyli pomimo zabezpieczenia i wciaz przypominania niczego nie oszczędzili Pilnuj Kasiu bo kazdej roslinki szkoda .Mam jeszcze jedno pytanie bo kiedy ujrzałam na stronie 113 twoje białe latarenki to moje oczy powiekszyły sie kilkakrotnie Takie cudenka które idealnie pasują do mojego domku Powiedz proszę gdzie je kupiłas bo nie zasnę dzisiaj za nic w świecie , Ja tez chce takie i nie miej mi proszę tego za złe,są po prostu bajeczne Wiem ze dawno je kupiłaś ale moze sobie przypomnisz i tym samym mnie uszczęsliwisz Gratuluje slicznej córeczki ja nie miałam szczescia miec córki a szkoda mam dwóch synów tez dzieci i tez kochane ale kobitka to kobitka hi.hi. Gratuluje tez pracowitego męza Nadajecie na tych samych falach a to rzadkośc i dobrze wrózy .Mezczyzna który kocha rosliny i lubi prace w ogrodzie posiada tez pewną wrazliwość która jest bezcenna w zyciu codziennym .Szczęścia zycze przy budowie i nie tylko .Miłego dnia Kasiu i słoneczka bo u mnie juz swieci .
KasiaWB 21:33, 14 maj 2013

witaj Dajanko dzięki za wizytę, wytrwałość i tak miłe słowa
dobrze, że wszystkiego nie oglądałaś ) nawet i ja nie wiem czy bym teraz to wszystko dała radę zobaczyć ) najlepiej oglądać od końca ) jak czas nam pozwala to ciągle coś robimy na działce i poprawiamy, aby było ładniej niestety nie wiem ile dokładnie serby urosły przez rok, ale wzrost jest zauważalny zarówno na wysokość jak i wszerz tak jak radzi Danusia, trzeba podlewać i będzie dobrze
Nasza budowa domu jest niestety zawieszona na czas bliżej nieokreślony i mam nadzieję, że nie na zawsze ....... Ale nad ogródkiem pracujemy aby można było przyjść i posiedzieć w przyjemnym otoczeniu, no i by chwast nie rozpanoszył się wszędzie marzeniem jest picie kawy na własnym tarasie...mamy chociaż namiastkę bez pomocy mojego M. sama nie dałabym rady zrobić wszystkiego co do tej pory zostało zrobione i cieszę się, że rozumie moją pasję
Odnośnie latarenek odpowiem u Ciebie
Serdecznie pozdrawiam!
zuza12 12:25, 15 maj 2013

Witak Kasiu.
Nadrobiłam zaległości, podziwiałam i z zachwytu wzdychałam. Kalina przepiękna.
Pozdrawiam
Milka 17:12, 15 maj 2013

Prześlicznie i też nie wiem, jak wpuścić tu ekipę