koniecznie kalinę kupiłam ze względu na zapach i urodę kwiatów serduszki dostałam, zawsze chciałam je mieć, też ze względu na kwiaty - coś pięknego
Pozdrawiam
Kaliny nie mam, to znaczy mam tę, co kwitnie białą kulką. Ale ona nie pachnie.Pozdrawiam
Kasiu przepięknie pgród wygląda, nigra kwitnie bardzo obficie a to przecież takie młode drzewko.
Zatanawia mnie dlaczego robicie ogród zaraz przy fundamentach? Czy tylko zniwelowaliście grunt? W czasie budowy wszystko zostanie zniszczone, wszędzie będzie wapno i cement...
Marzenko, Nigra już przekwitła i narazie ma małe listki, mam nadzieję, że się zagęści, chociaż i tak mnie cieszy, że się przyjęła, bo sadzona była latem i trochę się martwiłam.
Nie robimy ogrodu przy fundamentach wydobywaliśmy żyzną ziemię, która była przysypana przez poprzednich właścicieli 10 ciężarówkami nawiezionej gliny. Przy okazji niwelowaliśmy teren. Będziemy robić ogrodzenie i siać trawnik żeby zagłuszyć chwasty wyłażące na potęgę. Wiem, że budowa zniszczy, ale trawnika nie będzie mi szkoda, bo i tak docelowo będzie robiony nowy. Nie chcę poprostu siedzieć w chwastach
Buziaki
Świeczki na serbach piękne, nawet nie wiedziałam, że takei szyszki to ma
Moja kalina też nie pachnie.... mam Eskimo, ładna, ale ... nosa nie ma w co włożyć... albo nie ma po co.