Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

KasiaWB 13:49, 07 cze 2016

Pozdrawiam

Betka 13:56, 07 cze 2016

Kasiu piękne te twoje róże można oglądać i oglądać szkoda tylko że przez laptopa ich pięknego zapachu nie czuć
Dziękuję za fotorelację Stwierdzam że zdjęcia to jednak trzeba umieć robić ....moje już mi się nie podobają hihi
Pozdrawiam
KasiaWB 14:00, 07 cze 2016

Betka napisał(a)
Kasiu piękne te twoje róże można oglądać i oglądać szkoda tylko że przez laptopa ich pięknego zapachu nie czuć
Dziękuję za fotorelację Stwierdzam że zdjęcia to jednak trzeba umieć robić ....moje już mi się nie podobają hihi
Pozdrawiam

Dziękuję, bardzo je lubię w związku z tym, że ogródek jest mały to jest mało do pokazania, więc będę nudzić ciągle tym samym )
Moje zdjęcia to te pierwsze u Ciebie, drugie to już mojego M. - a on się zna i umie robić profesjonalne zdjęcia )
Dziękujemy i pozdrawiamy
amelia_b 14:04, 07 cze 2016

ja tez się rozmarzyłam podglądam po cichu i wzdycham
Aneta1309 15:40, 07 cze 2016

Betka napisał(a)
Pozdrawiam

Dokładnie to samo co Beatka chciałam napisać z tym zapachem. Ja z reguły gościnna jestem ale takich gości wolałabym uniknąć.
Pozdrówka zostawiam zaglądam z braku czasu mało piszę.

Zapomniałam... Kasiu dzięki za namiar na Umbry wreszcie się ich doczekałam taki prezencik na Dzień Mamy i jak tych moich chłopaków nie kochać.
KasiaWB 16:38, 07 cze 2016

amelia_b napisał(a)
ja tez się rozmarzyłam podglądam po cichu i wzdycham

jak wącham te róże to też wzdycham
KasiaWB 16:40, 07 cze 2016

Aneta1309 napisał(a)

Dokładnie to samo co Beatka chciałam napisać z tym zapachem. Ja z reguły gościnna jestem ale takich gości wolałabym uniknąć.
Pozdrówka zostawiam zaglądam z braku czasu mało piszę.

Zapomniałam... Kasiu dzięki za namiar na Umbry wreszcie się ich doczekałam taki prezencik na Dzień Mamy i jak tych moich chłopaków nie kochać.

fajnie, że chociaż się odezwałaś i że masz Umbry pokaż je koniecznie u siebie
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam - nie chcesz zapraszać róż do ogrodu?! ale jak to ))
nicol21 20:22, 07 cze 2016

Róża rewelacja!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Ludwika 08:50, 08 cze 2016

weźcie już przestańcie z tymi różami, bo mnie skręca z zazdrości... ani jednej nie mam, a one taaaakie pięęękneeee!!!
makkasia 11:18, 08 cze 2016

KasiaWB napisał(a)
Princess Alexandra of Kent® (Austin, 2007) - piękna i pachnąca nie sposób oddać aparatem jej koloru u mnie zdecydowanie wyższa niż jest napisane na etykiecie na pewno ma ok. 1,70 m.

Kasiu a ona tak rośnie bez podpory ?
Ja mam jesiennego golaska i już pięknie kwitnie 170 to zasłoni mi okna wow
obejrzałam Twój czerwcowy ogród i masz pięknie, cuuudownie
macham