Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

Kawa 09:32, 11 gru 2015

AnnaCh napisał(a)
Jadę dziś kupić sobie karchera do okien, ale on niestety sam okien nie myje

kurde a myślałam że tak i już się cieszyłam
muszę meża namówić na kupno
kiedyś wspominał czas mu przypomnieć
AnnaCh 09:55, 11 gru 2015

W obi jest od dziś promocja, po 199 zł Co prawda WV Classic, ale jak zauważyłam to one różnią sie tylko akumulatorem i czasem pracy. Mi ten starczy.
Anda 10:20, 11 gru 2015

Polecam mopa parowego do mycia podłogi z dodatkiem do mycia okien - dwa w jednym. Jednak całkiem sam nawet taki Kärcher niczego nie umyje
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kawa 10:26, 11 gru 2015

no tez się zastanawiam nad mopem parowym masz? używasz?
jak ci się sprawuje i jaki
hihi
100 pytań do..
Anda 12:18, 11 gru 2015

Kawa napisał(a)
no tez się zastanawiam nad mopem parowym masz? używasz?
jak ci się sprawuje i jaki
hihi
100 pytań do..

Mam takiego firmy Karcher. Jest o tyle fajny, ze wszystko szybko idzie. Nie musze zmieniac wody, bo do parkietu inny plyn, a do plytek tez inny. Tylko wody trzeba dolewac. Wydaje mi sie, ze mycie bez plynow jest lepsze, bo potem jakos dluzej podloga jest bez kurzu. Tak jakby po plynie ten kurz szybciej osiadal. No, ale to moja taka subiektywna ocena.

Dodatek do okien nie nadaje sie do okien dachowych, bo waz jest za krotki. Do normalnych jest super. Najwiekszy brud szybko schodzi. Potem tylko trzeba na sucho przetrzec.

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kawa 12:33, 11 gru 2015

hmmm no ja mam i podłogi w płytkach i w panelach i już kiedyś sie zastanawiałam nad mopem parowym tylko jakoś do mnie nie przemawiały
Anda 12:37, 11 gru 2015

Kawa napisał(a)
hmmm no ja mam i podłogi w płytkach i w panelach i już kiedyś sie zastanawiałam nad mopem parowym tylko jakoś do mnie nie przemawiały

Mi sie podoba, bo leniwa jestem Plynow nie musze kupowac i od razu wszystkie bakterie z goraca padaja, bo ta para naprawde goraca jest. Nie, nie oparzylam sie jak na razie

Kawa 13:01, 11 gru 2015

no właśnie oglądam na youtubie
i faktycznie wszystkie brudy tak schodzą ? szczególnie chodzi mi o fugi i czyszczenie luster i łazienki
iwka 13:12, 11 gru 2015

zakupy takich sprzętów to jeszcze przede mną, na razie szczota, mop i wiadro, ale z ciekawością wszystko śledzę i sie kształcę
Kawa 13:13, 11 gru 2015

iwka napisał(a)
zakupy takich sprzętów to jeszcze przede mną, na razie szczota, mop i wiadro, ale z ciekawością wszystko śledzę i sie kształcę

ja tak mam do dzisiaj
ale przyznam że mycie tym zwykłym mopem zaczyna mmnie doprowadzać do szału
zreszta taki zakup - to zakup na lata więc chyba sie opłaca