Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

Kawa 12:33, 14 lip 2017

mrokasia napisał(a)

Krzewuszka? Spora
A co to za odmiana?

różowa
nie pamiętam ona ma juz 7 lat
jest na 702 stronie

i zauważyłam że maluszka ma którego musze wykopać
nie chcesz?
kerii 14:22, 14 lip 2017

Mówisz że ten silver to cień lubi, a duże to to rośnie w sensie jak wysokie?

Tak mu się przyglądnęłam jeszcze raz i zastanawiam się czy to moje co wczoraj wykopałam to czasem nie to samo az pójdę do ogrodu oblukać go
mrokasia 14:25, 14 lip 2017

Kawa napisał(a)

różowa
nie pamiętam ona ma juz 7 lat
jest na 702 stronie

i zauważyłam że maluszka ma którego musze wykopać
nie chcesz?

O, kochana jesteś, ale ... nie
Krzewuszek Ci u mnie dostatek, co prawda jeszcze małe ale i tak nie wiem co zrobić z dwiema, bo mi się koncepcja zmieniła a poza tym nie za dobrze im tam gdzie są a nie mam gdzie ich upchnąć...
anabuko1 17:46, 14 lip 2017

Piękne te silvery.moja trawka jakaś podobna. Muszę zrobić im fotki to może i z nazwami pomożecie.
Ale glowiaste te Twoje Anabellki.Śliczne. Moje niestety dużo mniejsze
kaz742011 20:51, 14 lip 2017

Twoje tegoroczne ML większe od moich zeszłorocznych. Jeden rośnie w miarę, jeden zdechł, a dwa pozostałe wypierdki. Za tego co poszedł do ogródkowego nieba kupiłam stacjonarnie jedną sztukę. I ten to jest wypasiony . Mogłam poczekać i wszystkie takie kupić. Ale nie musiałam teraz, zaraz już. I mam nauczkę. Ciekawe czy w tym roku się rozbujają. Jak nie to je wywalę.
paulina_ns 22:14, 14 lip 2017

Kamis dzięki za zdjęcia silverow, piękne są tylko kurcze u mnie wszędzie patelnia, półcien to mam jak sobie parasolke rozloze anabelka powalila mnie przepiękna! Szkoda tylko,że takie wiotkie są. Ogólnie u Ciebie bardzo ładne widoczki, a miskanty może porządnie podlewaj, one suszy nie lubią.
polinka 22:59, 14 lip 2017

Cieszę się, że Silvery mają się dobrze Pięknie przyrosły.
Dziewczyny, SS może rosnąć również na słonecznym stanowisku tylko będzie bardziej jasno-zielony. W cieniu i półcieniu nie potrzebuje też takiego wolgotnego stanowiska jak na słońcu.

Kami, ja tego brzydkiego ML bym przycięła. On wygląda jakby usychał?
jolka 08:40, 16 lip 2017

Hej Kami Jestem na bieżąco, jak najbardziej Nie zawsze napiszę, ale zawsze zerkam co słychać u Ciebie i u Pauli Anabell masz wielkie jak nie wiem co. U mnie też w tym roku dosyć się spisały, ale wydaje mi się, że Twoje są sporo większe Parzę ze zdziwieniem na silvery, mam takie coś bardzo podobne ale cały czas myślałam, że to IceDance. Muszę poczytać czym one się różnią. A pysznogłówki ... wow!! Robią wrażenie!
Miłej niedzieli Odpocznij sobie

Gruszka_na_w... 22:29, 16 lip 2017

Kawa napisał(a)
obiecałam fotki silverów dla Pauli
oto one

Kawciu, jesteś pewna, że to Silvery? Moje mają węższe i mniej mięsiste listki. Ta trawka na tym zdjęciu rzeczywiście bardziej ID przypomina.
A pysznogłówki masz przepiękne.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Kawa 07:43, 17 lip 2017

polinka napisał(a)
Cieszę się, że Silvery mają się dobrze Pięknie przyrosły.
Dziewczyny, SS może rosnąć również na słonecznym stanowisku tylko będzie bardziej jasno-zielony. W cieniu i półcieniu nie potrzebuje też takiego wolgotnego stanowiska jak na słońcu.

Kami, ja tego brzydkiego ML bym przycięła. On wygląda jakby usychał?

Poli tez sue cieszę
A ml moze miec kilka suchych listkow bo 2 razy zmienialam mu miejsce. Usychac nie usycha