Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Droga do spełnienia

Droga do spełnienia

jolka 19:40, 19 maj 2018

Zdrówka! Buziak
Dawno Cię nie było... stęskniłam się
MalGosia 22:36, 19 maj 2018

Kamilko
do Ciebie lubię wpadać w odwiedziny, bo lubię Twój ogród oraz jego wspaniałą gospodynię! a roślinki mogę tylko chwalić! ja mam zawilce wiosenne (z maleńkiej sadzonki) i fakt, pojawiają się w dziwnych miejscach, ale nie zauważyłam, by zagłuszały mi inne byliny, ale chyba muszę się im uważniej przyjrzeć
pozdrawiam
Gruszka_na_w... 22:56, 19 maj 2018

Kawciu, zostawiam życzenia szybkiego powrotu do zdrowia. Trzymaj się cieplutko.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Makusia 13:41, 21 maj 2018

Kamilko zostawiam pozdrowienia prozdrowotne
Kawa 14:47, 21 maj 2018

Paulinko, Joluś, Gosia, Haniu Makusia
dzięuję kochane
już i lepiej

ogólnie nieczasowa jestem ogródek przez ten czas zarósł
do tego przyjechała siostra (2 lata jej nie widziałam bo mieszka za granicą ) i ogródek leży i kwiczy
zostawiam wam krzyśka
Anda 15:16, 21 maj 2018

Fajnie, ze siostra przyjechala

Co do kocimietki pozerajacej Leosia, to radze ja przesadzic. Ona twarda jest, wiec jesli teraz ja przesadzisz i bedziesz dobrze podlewac, to da rade. Po przesadzeniu przytnij ja o 2/3.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kawa 15:26, 21 maj 2018

Anda napisał(a)
Fajnie, ze siostra przyjechala

Co do kocimietki pozerajacej Leosia, to radze ja przesadzic. Ona twarda jest, wiec jesli teraz ja przesadzisz i bedziesz dobrze podlewac, to da rade. Po przesadzeniu przytnij ja o 2/3.

przyciąć??? ale róze czy kocimiętkę?
bo leoś to pąki ma
Catalinasdiary 15:34, 21 maj 2018

Chyba kocimiętkę jak tak czytam ile tu na forum z nią zabawy bo taka wielka rośnie, to mi się jej odechcewa
Anda 15:54, 21 maj 2018

Kawa napisał(a)

przyciąć??? ale róze czy kocimiętkę?
bo leoś to pąki ma

Kocimietke

Wolnosc dla Leosia

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
paulina_ns 19:49, 21 maj 2018

Kamilka siostrą się naciesz ogród poczeka albo zawsze możecie razem popielić i przy okazji porozmawiać Hihi, Krzysiek fajny, ale mąż mógłby być zazdrosny mam ten sam problem z kocimietką i różą posadziłam naprzemiennie Kocimietka - róża, kocimietka- róża - kocimietka i róż nie widać, a to jej pierwszy sezon, liczę na to,że jak róże podrosną będzie je widać