Kamilko
do Ciebie lubię wpadać w odwiedziny, bo lubię Twój ogród oraz jego wspaniałą gospodynię! a roślinki mogę tylko chwalić! ja mam zawilce wiosenne (z maleńkiej sadzonki) i fakt, pojawiają się w dziwnych miejscach, ale nie zauważyłam, by zagłuszały mi inne byliny, ale chyba muszę się im uważniej przyjrzeć
pozdrawiam
Kawciu, zostawiam życzenia szybkiego powrotu do zdrowia. Trzymaj się cieplutko.
Paulinko, Joluś, Gosia, Haniu Makusia
dzięuję kochane
już i lepiej
ogólnie nieczasowa jestem ogródek przez ten czas zarósł
do tego przyjechała siostra (2 lata jej nie widziałam bo mieszka za granicą ) i ogródek leży i kwiczy
zostawiam wam krzyśka
Co do kocimietki pozerajacej Leosia, to radze ja przesadzic. Ona twarda jest, wiec jesli teraz ja przesadzisz i bedziesz dobrze podlewac, to da rade. Po przesadzeniu przytnij ja o 2/3.
Kamilka siostrą się naciesz ogród poczeka albo zawsze możecie razem popielić i przy okazji porozmawiać Hihi, Krzysiek fajny, ale mąż mógłby być zazdrosny mam ten sam problem z kocimietką i różą posadziłam naprzemiennie Kocimietka - róża, kocimietka- róża - kocimietka i róż nie widać, a to jej pierwszy sezon, liczę na to,że jak róże podrosną będzie je widać