Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 12:33, 08 mar 2017

lojalna_ napisał(a)
Trawnik bedziesz miala boski )))).
he he najpiękniejszy na wsi już miałam takie przypadki w tamtym roku że niektórzy znajomi buty i skarpety ścigali żeby bosymi stopami pochodzić po naszym trawniku mój się śmiał ze 50 dych za godzinę taki luksus kosztuje
amelia_b 12:42, 08 mar 2017

AnnaCh napisał(a)
Matko, ile tego siana! To jak mój trawnik nigdy nie wertykulowany, to chyba mi worków na bioodpady zabraknie
u nas w tamtym lekko go wysuszyło to wiedzieliśmy że tak będzie
Betka 13:00, 08 mar 2017

Jak dla mnie taka trawa -siano nie nadaje się do ściółkowania. Mam wrażenie że w niej jest pełno plechy i takich tam.
anabuko1 15:09, 08 mar 2017

Ale już pracujesz dużo.
I mnie też przydałoby się trawnik wertykulowac bo dawno to już robiliśmy Dużo chwastów już W nim też mam .Ale zobaczymy jak to będzie z czasem.
amelia_b 20:26, 08 mar 2017

anabuko1 napisał(a)
Ale już pracujesz dużo.
I mnie też przydałoby się trawnik wertykulowac bo dawno to już robiliśmy Dużo chwastów już W nim też mam .Ale zobaczymy jak to będzie z czasem.
wolę teraz, później już będziemy leniuchować zobaczymy jak to po tej wertykulacji będzie, dziś padało to przynajmniej go zdrowo podlało a pryskasz od chwastów może czymś?
amelia_b 20:27, 08 mar 2017

Betka napisał(a)
Jak dla mnie taka trawa -siano nie nadaje się do ściółkowania. Mam wrażenie że w niej jest pełno plechy i takich tam.
ja właśnie nie wiem czy taka się może nadawać trzeba by gdzieś poczytać
babka 20:37, 08 mar 2017

Też mi się marzy wertykulacja ale weekend zapowiada się deszczowy więc prace odroczone. Kiedy nawozisz trawnik ??
Idę zobaczyć Cię w długiej odsłonie bom ciekawa Żałuję, że mnie tam nie było.
katel 21:50, 08 mar 2017

amelia_b napisał(a)
nie chciałaś przyjechać grabić łobuzie jeden 1/4 trawnika zrobiona narazie tylko w jedną stronę, jutro może się uda w drugą jak padać nie będzie

Nie miałam serca żeby Wam tę przyjemność odbierać . U mnie już z czasem krucho a wertykulację robiliśmy 2014 więc już by wypadało no ale zobaczymy.
amelia_b 16:17, 11 mar 2017

babka napisał(a)
Też mi się marzy wertykulacja ale weekend zapowiada się deszczowy więc prace odroczone. Kiedy nawozisz trawnik ??
Idę zobaczyć Cię w długiej odsłonie bom ciekawa Żałuję, że mnie tam nie było.
część trawnika mamy już na gotowo a część dziś robiliśmy, ale nie skończyliśmy jeszcze
amelia_b 16:19, 11 mar 2017

katel napisał(a)

Nie miałam serca żeby Wam tę przyjemność odbierać . U mnie już z czasem krucho a wertykulację robiliśmy 2014 więc już by wypadało no ale zobaczymy.
bidulo, teraz to ja bym serca nie miała żeby Cię do roboty gonić jak tam się czujesz?