Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 10:36, 29 mar 2017

Dostałam od mamy białe stokrotki, czy jak posadzę je w murku to będę mieć potem epidemię?
Gocha 11:37, 29 mar 2017

Amelia super miejsce znalazłaś dla ciemierników. A ja dopiero załapałam że Ty raczej w biel idziesz a tu aż 3 bordowe ciemierniki- jak nie Ty. Czy ten trzcinnik taki ładny to może ode mnie- bardzo fajnie ruszył. Ja muszę swoje w końcu z chwastów wyjąć i zmienić im miejscówkę i podzielić wielgachną kępę.
amelia_b 11:46, 29 mar 2017

Gocha napisał(a)
Amelia super miejsce znalazłaś dla ciemierników. A ja dopiero załapałam że Ty raczej w biel idziesz a tu aż 3 bordowe ciemierniki- jak nie Ty. Czy ten trzcinnik taki ładny to może ode mnie- bardzo fajnie ruszył. Ja muszę swoje w końcu z chwastów wyjąć i zmienić im miejscówkę i podzielić wielgachną kępę.

Gosiu bardzo Ci dziękuję za nie biały jest moim kolorem numer jeden, jednakże fiolety, blady róż i bordo są mile widziane bordowe ciemierniki towarzyszą bordowemu klonowi japońskiemu trzcinnika nie miałam od Ciebie
anabuko1 12:15, 30 mar 2017

amelia_b napisał(a)
ileż można w domu siedzieć, jak mówisz żeby dzielić to biorę się jutro za resztę towarzystwa

No właśnie. Ja zmierzam na weekend pojechać na działkę I ostro popracować. Może Tym razem uda mi się zrobić wszystko co zamierzam.
Dobrze, że piszecie o dzieleniu traw.Mam tylko kilka ale też je podzielę jak się uda.
Piękne ciemierniki takie mit się marzą tylko trafić ich nie mogę. Nic jeszcze będą dla mnie
Kawa 12:21, 30 mar 2017

Ami ty kupowaaś gdzieś w zeszłym roku jarzmianki
masz jakieś sprawdzone namiary
trza mi
amelia_b 13:51, 31 mar 2017

anabuko1 napisał(a)

No właśnie. Ja zmierzam na weekend pojechać na działkę I ostro popracować. Może Tym razem uda mi się zrobić wszystko co zamierzam.
Dobrze, że piszecie o dzieleniu traw.Mam tylko kilka ale też je podzielę jak się uda.
Piękne ciemierniki takie mit się marzą tylko trafić ich nie mogę. Nic jeszcze będą dla mnie

Aniu pogoda nam się fajna robi na weekend to troszkę podziałamyrano myślałam że gorzej będzie ponieważ padał deszcz jak wychodziłam do pracy
amelia_b 13:53, 31 mar 2017

Kawa napisał(a)
Ami ty kupowaaś gdzieś w zeszłym roku jarzmianki
masz jakieś sprawdzone namiary
trza mi
Kamilko ja je kupowałam na kiermaszu ogrodniczym, nie zamawiałam ich internetowo. Przykro mi, ale niestety nie pomogę Ci w tym temacie
amelia_b 14:06, 31 mar 2017

w tamtym roku 29 marca miałam juś zrobiony porządek na murku, a teraz dalej straszy nie dobrze mam 2 dni spóźnienia
iwka 14:16, 31 mar 2017

amelia_b napisał(a)
w tamtym roku 29 marca miałam juś zrobiony porządek na murku, a teraz dalej straszy nie dobrze mam 2 dni spóźnienia
haha ja chyba ze dwa miesiące
asiak 14:25, 31 mar 2017

Ja nie mam porównania, bo jeszcze nie miałam działki