Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

agapant 22:06, 26 maj 2017

Ja też miałam problem z wyborem fotki, wszystkie ładne. Amelka możesz zrobić fotkę Twojej zielonej róż, nie pamiętam nazwy.
amelia_b 22:20, 26 maj 2017

agapant napisał(a)
Ja też miałam problem z wyborem fotki, wszystkie ładne. Amelka możesz zrobić fotkę Twojej zielonej róż, nie pamiętam nazwy.
jutro zrobię. Wiesz że i ja nie jestem pewna nazwy chyba lovely green ale ręki nie dam sobie uciąć
amelia_b 22:26, 26 maj 2017

lojalna_ napisał(a)
Fotki piękne Amelko )) ale ujęcia robisz.

Bukieciki świetne ) Pani florystyka !
dzięki Joluś lekko się minęła z powołaniem podobno, i często słyszę że marnują się tam gdzie pracuję wiesz co jest najśmieszniejsze że od dziecka wszystkie kwiaty w babcinym ogrodzie rwałam i w bukiety ukladałam. A pierwsza klisza w komunijnym aparacie poszła mi na zdjęcia kwiatów jakie to mile wspomnienia... odległe a ciągle aktualne
amelia_b 20:12, 28 maj 2017

Aguś lovely green dla Ciebie:
agapant 21:20, 28 maj 2017

Moja na podobnym etapie. Jedziesz na spotkanie do Państwa Szmitów?
Marga 22:08, 28 maj 2017

Jak to teraz zdjęcia ogląda się zupełnie z innej perspektywy, kiedy widziało się ogród "na żywo" A najbardziej podobało mi się, kiedy powiedziałaś, "o tu takie niewypielone", a ja się musiałam dobrze przyjrzeć GDZIE Toż to u Ciebie nie ma w ogóle chwastów , a wszystko jest pięknie rozplanowane, zagospodarowane i każdy detal przemyślany.
Bardzo dziękuję za mega miłe przyjęcie, za możliwość obejrzenia Twojego kojącego ogrodu i inne atrakcje Czułam się bardzo zrelaksowana u Ciebie.
Macham
amelia_b 09:16, 29 maj 2017

agapant napisał(a)
Moja na podobnym etapie. Jedziesz na spotkanie do Państwa Szmitów?
a jeszcze o tym nie myślałam, raczej nie Aguś
amelia_b 09:18, 29 maj 2017

Marga napisał(a)
Jak to teraz zdjęcia ogląda się zupełnie z innej perspektywy, kiedy widziało się ogród "na żywo" A najbardziej podobało mi się, kiedy powiedziałaś, "o tu takie niewypielone", a ja się musiałam dobrze przyjrzeć GDZIE Toż to u Ciebie nie ma w ogóle chwastów , a wszystko jest pięknie rozplanowane, zagospodarowane i każdy detal przemyślany.
Bardzo dziękuję za mega miłe przyjęcie, za możliwość obejrzenia Twojego kojącego ogrodu i inne atrakcje Czułam się bardzo zrelaksowana u Ciebie.
Macham
ja tam wszystko widzę polecam się na przyszłość. Cieszę się że Wam się podobało, mam nadzieję że chłopaki zadowoleni?
amelia_b 16:49, 29 maj 2017

No dobra zaczynam
Warmia 17:15, 29 maj 2017

To trzymam kciuki