Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 10:21, 24 lip 2017

i tyle
ren133 10:23, 24 lip 2017

amelia_b napisał(a)
u mnie w ogrodzie nic ciekawego się nie dzieje, ale zapraszam na spacer po moim ogrodzie

Amelka
A jak chodzi ci sie po tym żwirku zimą jak leży śnieg ... jak to odśnieżacie?
Anda 10:24, 24 lip 2017

Ameli, slicznie u Ciebie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
amelia_b 10:32, 24 lip 2017

ren133 napisał(a)

Amelka
A jak chodzi ci sie po tym żwirku zimą jak leży śnieg ... jak to odśnieżacie?
Reniu chodzi się dobrze, tylko wszystkie czyby w butach mam pozdzierane, odśnieżamy glebogryzarka która na okres zimy ma pług z przodu przymocowany i działa jak odśnieżarka tylko z tym wyjątkiem że nie wyrzuca śniegu na bok, tylko rozsuwa. Wiosną drogę trzeba rozgrabić bo się koleiny robią i ubija się ją tym sprzętem do ubijania kostki
amelia_b 10:35, 24 lip 2017

Anda napisał(a)
Ameli, slicznie u Ciebie
Dzięki Ewciu murek biedny w tym roku, białe róże mi padły i nie było tak cudnie jak w tamtym roku, plus lawenda koszmarna bo zmarzła, nie zadowolona jestem z niego w tym roku, zreszta z malo czego jestem zadowolona

jadę dziś do ogrodniczego, obiecałam teściowej ze jej hortensje kupię, to może i sobie coś na poprawę humoru wyszukam
Gardener27 10:39, 24 lip 2017

Jak się nic nie dzieje ? jak tu tyle kwiecia

Susza u Ciebie, widać po trawniku Obfitych deszczów życzę.
Anda 10:41, 24 lip 2017

amelia_b napisał(a)
Dzięki Ewciu murek biedny w tym roku, białe róże mi padły i nie było tak cudnie jak w tamtym roku, plus lawenda koszmarna bo zmarzła, nie zadowolona jestem z niego w tym roku, zreszta z malo czego jestem zadowolona

jadę dziś do ogrodniczego, obiecałam teściowej ze jej hortensje kupię, to może i sobie coś na poprawę humoru wyszukam

Przyjemności Ci życzę w ogrodniczym Na pewno coś dla siebie upolujesz
Będziesz sadzić inne róże na murku?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
amelia_b 11:13, 24 lip 2017

Gardener27 napisał(a)
Jak się nic nie dzieje ? jak tu tyle kwiecia

Susza u Ciebie, widać po trawniku Obfitych deszczów życzę.
Przemciu to już się zielenić zaczyna, żebyś ty go wcześniej widział. Kwiecia to u mnie niewiele, ale i takie mam założenie, mało kwiecia ma być
amelia_b 11:14, 24 lip 2017

Anda napisał(a)

Przyjemności Ci życzę w ogrodniczym Na pewno coś dla siebie upolujesz
Będziesz sadzić inne róże na murku?
Będę, białe okrywowe, a co byś mi Ewciu poleciła? Myślałam o artemis.
Anda 12:37, 24 lip 2017

Amelko, Artemis jest piekna ale duza dosc. Jaka wysokosc maksymalna powinna miec wg Twoich wymagan?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies