Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

Marga 23:39, 13 sie 2015

Moje sterczały i sterczą dalej. Może to wina podłoża, że się pokładają?
Podczytuję o czym piszecie i też będę teraz ukorzeniać ścięte na wiosnę. Może coś się przyjmie. Wieża z doniczek mi rośnie w garażu to sie przydadzą (a miałam oddać do szkółki bo prosili).
amelia_b 08:05, 14 sie 2015

Marga napisał(a)
Moje sterczały i sterczą dalej. Może to wina podłoża, że się pokładają?
Podczytuję o czym piszecie i też będę teraz ukorzeniać ścięte na wiosnę. Może coś się przyjmie. Wieża z doniczek mi rośnie w garażu to sie przydadzą (a miałam oddać do szkółki bo prosili).

Ja też spróbuję,a co mi szkodzi
Marga 08:38, 14 sie 2015

Chyba warto spróbować, sadzonki do tanich nie należą
Amelia, a może to pokładanie jest zależne od gatunku perovskiej? W Polsce jest dostępnych kilka odmian o różnej wysokości od 40 do 80cm, a my cały czas tylko mówimy "perovskia, perovskia". Może każda z nas ma inną odmianę?
Wymyślam...chyba się nudzę

Edit: sprawdziłam, dorasta do 1,20m
iwka 08:54, 14 sie 2015

poczytałam sobie trochę
nie czasowa jestem ostatnio, jakieś szalone dni mam i w domu i w pracy

moja perovskia sztywna jak drut i nie ma opcji aby gałązkę przygnieść z trzech kupionych jedna miała etykietę i o dziwo jest nazwa, na moje oko to wszystkie trzy będą takie same, liczę, że się rozsieją
amelia_b 10:30, 14 sie 2015

Marga napisał(a)
Chyba warto spróbować, sadzonki do tanich nie należą
Amelia, a może to pokładanie jest zależne od gatunku perovskiej? W Polsce jest dostępnych kilka odmian o różnej wysokości od 40 do 80cm, a my cały czas tylko mówimy "perovskia, perovskia". Może każda z nas ma inną odmianę?
Wymyślam...chyba się nudzę

Edit: sprawdziłam, dorasta do 1,20m

gdzieś czytałam ze i podłoże może mieć na to wpływ oj wszystko mi jedno to co mi nie pasowało to wycięłam
amelia_b 10:31, 14 sie 2015

iwka napisał(a)
poczytałam sobie trochę
nie czasowa jestem ostatnio, jakieś szalone dni mam i w domu i w pracy

moja perovskia sztywna jak drut i nie ma opcji aby gałązkę przygnieść z trzech kupionych jedna miała etykietę i o dziwo jest nazwa, na moje oko to wszystkie trzy będą takie same, liczę, że się rozsieją

fajnie że wpadłaś ja dziś robię grilla dla dwudziestu chłopachodzę i se klnę pod nosem
iwka 10:36, 14 sie 2015

amelia_b napisał(a)

fajnie że wpadłaś ja dziś robię grilla dla dwudziestu chłopachodzę i se klnę pod nosem

ha ha ja jutro, też pewnie będzie ok. dwudziestu osób, w tym połowa dzieci w ogrodzie będzie demolka
amelia_b 11:44, 14 sie 2015

Ja i dzieciaki jedziemy do mojej siostryprzygotuję i zmykammam nadzieję że domu nie rozniosą
MirellaB 15:25, 15 sie 2015

Macham
amelia_b 20:52, 15 sie 2015

Jestem,jestem