Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

AnnaCh 23:18, 18 sie 2015

amelia_b napisał(a)
Aniu tak niewiele trzeba żeby zdanie zrujnować, słowniki są do bani

Wiem, wiem, przecież żartowałam
edit: czekam na fotki z betoniarni
nawigatorka 23:19, 18 sie 2015

amelia_b napisał(a)

he he tylko Asiu potem martwa natura zostanie no lepiej żeby wyszło bo jak nie to ci kurierem podeśle i się będziesz martwic co z tym zrobić

Ja odpowiedzialności nie biorę. A wiecie jak robiłam kiedyś jeszcze duże donice- styrooianowe płyty polaczylam takimi jakby iglami z drutu i wszystko owinelam na gladko uwaga przescieradlem umoczonym w zaprawie klejowej.w środek wlozylam wkład i juz.stały na dworze 3 lata
amelia_b 23:20, 18 sie 2015

miałam skoczyć po żurawki, ale tak mi się zajęcia skumulowały ze jutro rano, z moim zrywem koło południa pojadę
nawigatorka 23:21, 18 sie 2015

Nawet są u mnie na 1 stronie - jasno szare z surfiniami
amelia_b 23:26, 18 sie 2015

nawigatorka napisał(a)

Ja odpowiedzialności nie biorę. A wiecie jak robiłam kiedyś jeszcze duże donice- styrooianowe płyty polaczylam takimi jakby iglami z drutu i wszystko owinelam na gladko uwaga przescieradlem umoczonym w zaprawie klejowej.w środek wlozylam wkład i juz.stały na dworze 3 lata

wiem już człowiek orkiestraa dziś to ja tu zejdę zaraza tak poważnie to widziałam gdzieś już takie donice ale na starych donicach robione i mnie za serce nie chwyciły tak jak twoje z tymi rozchodnikamijuż taka widzę w mojej łaziencei na tarasie
amelia_b 23:32, 18 sie 2015

nawigatorka napisał(a)
Nawet są u mnie na 1 stronie - jasno szare z surfiniami

byłam, widziałam, komentarz zostawiłam stosowny
amelia_b 23:33, 18 sie 2015

AnnaCh napisał(a)

Wiem, wiem, przecież żartowałam
edit: czekam na fotki z betoniarni

będa jak się obrobie
nawigatorka 08:12, 19 sie 2015

amelia_b napisał(a)

wiem już człowiek orkiestraa dziś to ja tu zejdę zaraza tak poważnie to widziałam gdzieś już takie donice ale na starych donicach robione i mnie za serce nie chwyciły tak jak twoje z tymi rozchodnikamijuż taka widzę w mojej łaziencei na tarasie

Człowiek orkiestra powiadasz.M twierdzi ze mam raczej coś z drygena ja też widziałam taka technikę na starych donicach i strasznie mi się to nie podobało,ale technika nest ok wiec przelozylam ja na własne potrzeby za wizytę i komentarz dziekuje
iwka 08:18, 19 sie 2015

nawigatorka napisał(a)

No styropian też posiadam, prześcieradła też
amelia_b 10:31, 19 sie 2015

Byłam w ogrodniczy,mieli 10 nędzne żurawki i na dodatek w bordowym kolorze i nie kupiłam nic ale zamówię dziś bo umówiłam sobie albo carmelowe albo brzoskwiniowe a gdzie by tu zamówić żeby ładne przyszły?