Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 22:59, 18 sie 2015

iwka napisał(a)
Już zwędzilam siostrzenicy wielką piłkę do skakania w zamian za nową

mój miał do nogi ale autem najechałam, było wielkie bum i flak został nieraz w sklepie na D takim sportowy można dostać tanie piłki gumowe albo w pepko jak macie, tam to już całkiem taniocha
AnnaCh 22:59, 18 sie 2015

Najpierw był torb do jedzenia, teraz wrzody do sadzenia
amelia_b 23:05, 18 sie 2015

nawigatorka napisał(a)
He he ale widzę że wszyscy się betonują... ja już mam przygotowaną dziś formę na wielką betonową gwiazd na święta (lepiej grzebac w betonie teraz niz w grudniu) i na 3 wielkie świczniki. do weekendu powinny byc gotowe. A widziałaś w necie taki filmik jak zrobić prostokątną taką dużą donicę z szafki? może byc pomocne. jak znajde to podeslę. Zrób na kółkach by móc ją transportować.

ja nie bardzo chce je transportować zobaczysz wkrótce dlaczego, a filmik w dechę tak od d..y strony robiona donica, ale ludzie to maja pomysły
nawigatorka 23:06, 18 sie 2015

amelia_b napisał(a)

ja nie bardzo chce je transportować zobaczysz wkrótce dlaczego, a filmik w dechę tak od d..y strony robiona donica, ale ludzie to maja pomysły
chyba że nie wyjdzie to będziesz chciała transportować
nawigatorka 23:07, 18 sie 2015

iwka napisał(a)
Nie, beton do środka zalewa się. Tak jak Ty swoje robiłaś, a z zewnątrz wlasnie trzeba zrobic taka skirupe, żeby piłka wytrzymala. Potem rozciac .

Ok kumam.ja tez taka duża planuje ale chciałam piłkę wkopac w piasek by trzymał jej kształt.
amelia_b 23:11, 18 sie 2015

iwka napisał(a)

zasiegnelam opinii i trzeba ją usztywnić z zewnątrz jakimś włóknem czy czymś, aby była sztywniejsza właśnie. Zglebiam cały czas temat

Ja też dziś zgłębiałam a mój to chodził i zrzędził: za ciężkie będzie, to ja mu na to że wiatr nie zdmuchnie, to potem że to olej trzeba kupić żeby wysmarować w środku, to ja mu że zwykły spożywczy może być, to on znów ze zbroić trzeba, to ja mu na to ze pręty to chyba masz, to on mi na to, mam i tak pół dnia
amelia_b 23:14, 18 sie 2015

nawigatorka napisał(a)

Ok kumam.ja tez taka duża planuje ale chciałam piłkę wkopac w piasek by trzymał jej kształt.

z tymi piłkami to już wyższa szkoła jazdy, ja to się na dwóch wiadrach na razie skupie
amelia_b 23:15, 18 sie 2015

nawigatorka napisał(a)
chyba że nie wyjdzie to będziesz chciała transportować

he he tylko Asiu potem martwa natura zostanie no lepiej żeby wyszło bo jak nie to ci kurierem podeśle i się będziesz martwic co z tym zrobić
nawigatorka 23:16, 18 sie 2015

Mój chętny donpomocy tylko ja go raczej o nią do betonu nie proszę wiesz mężczyźni źle znoszą porażki wiec w tematy wysokiego ryzyka ich nie angażować
amelia_b 23:17, 18 sie 2015

AnnaCh napisał(a)
Najpierw był torb do jedzenia, teraz wrzody do sadzenia

Aniu tak niewiele trzeba żeby zdanie zrujnować, słowniki są do bani