a u mnie młody się ostatnio pytał: czy ty mamusiu możesz jeszcze rodzić? z butów mnie wyrwał, he he: no mogę, a czego pytasz? a urodzisz mi braciszka a Neluni siostrzyczkę?
ja na innym etapie jestem
ostatnio dyskusja na temat nauki (Sandra 8 lat) i tata jej mówi że teraz to żyjesz w takim naszym świecie bo się uczysz a kiedyś będziesz zyła w swoim
na to Sandra - to ja się nie będe uczyć i będę zyć w swoim życiu gdzie będzie piwsko wińsko i szampany i po chwili dodała aaaaa ni i jeszcze chłopaki
ba bardzo, bo ja planuje jeszcze jedno maleństwo jak to się trochę usamodzielni ja jestem jedynaczką i zawsze marzyłam o gromadce dzieciaczków, fakt wychowawczo czasami wydaje mi się że jestem nie wydolna, ale trudno
Uwielbiam rodzinki, gdzie jest więcej dzieci. Sama tez myślę czasem o trzecim, ale nie wiem czy się zdecyduję. Zazdroszczę Paulinie_ns, że będzie miała znowu małą dzidzię
P.S. Widziałaś u mnie swojego zięciunia jak z grabiami szaleje? W sam raz się uczy, będzie teściowej trawnik wertykulował
ooo temat demograficzny widzęJa mam dwójkę i jest opcja na trójeczkę-mam dwóch synów i warkoczyki mi się marzą
To Wam jeszcze skrobnę, ze przyjaciółka jest w ciąży z trzecim dzieckiem- przerwa między drugim i tym jeszcze w brzuszku będzie nieduża.Najstarsza córa (6 lat) zapytała jej-mamo kiedy Ty w koncu przestaniesz rodzić dzieci?