Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 09:27, 04 kwi 2016

Kawa napisał(a)

no to wiidzę że masz super sąsiadkę

plany fajne ale wiesz że ja się nie znam
nie no sąsiadkę mam super, pierwszy raz mnie tak dźgnęła że żyć się nie chce, małżonek kazał mi ją olać to tak zrobiętrochę mnie z nerwów jeszcze telepie ale do południa mi przejdzie, chyba że gdzieś ja po południu przypadkiem spotkam to może być gorzej

iwka napisał(a)
uuu tak ostro?
szkoda gadać

Dominika11 napisał(a)
ojjjjjojjj to się działo
delikatnie mówiąc
amelia_b 09:29, 04 kwi 2016

iwka napisał(a)

lewa strona mi się podoba, a te dwie małe kropki za trzema kosodrzewinami to co?
z prawej hmm bergenia nie zasłoni ciemierników, tak pytam bo moja bergenia jak się rozrosła to blisko pół metra miała wysokości.
co do środka to przekonania nie mam do tej FC, ale swojej daje szansę w tym roku
dwie brązowe kropki to tez brązowa trawaa może zamiast FC carex montana? a ciemierniki to opcjonalnie
Toszka 09:31, 04 kwi 2016

problem jest taki z owym planem, że wielkości zostały przekłamane - na planie jest ponad 30 szmaragdów, a w praktyce wejdzie najwyżej 22... sadzone co 60cm.
(w sumie to zaoszczędzasz na 10 szt. i za te zaoszczędzone pieniądze kup większe tuje

Limka w sezonie ma ok. 1,5m średnicy... jak będzie dotykać tuj to te zrobią się łyse, dziurawe...

Kosodrzewiny tam najwyżej 2-3 się zmieszczą... przemyśł je, bo one wcale takie małe nie są.... a raczej są - na początku...
Shemsi 09:31, 04 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
chętnie cie przeszkolę a na pewno nigdzie maleńkiej nie dasz rady zmieścić?

Niestety Ale przynajmniej się zakoktajluję Kupiłam nasionka 6 odmian, będę testować.
Kawa 09:31, 04 kwi 2016

ja mam takie sąsiada jednego jedynego
ale olewam i jest git
amelia_b 09:38, 04 kwi 2016

Toszka napisał(a)
problem jest taki z owym planem, że wielkości zostały przekłamane - na planie jest ponad 30 szmaragdów, a w praktyce wejdzie najwyżej 22... sadzone co 60cm.
(w sumie to zaoszczędzasz na 10 szt. i za te zaoszczędzone pieniądze kup większe tuje

Limka w sezonie ma ok. 1,5m średnicy... jak będzie dotykać tuj to te zrobią się łyse, dziurawe...

Kosodrzewiny tam najwyżej 2-3 się zmieszczą... przemyśł je, bo one wcale takie małe nie są.... a raczej są - na początku...
Toszko aż tak dokładnie tego nie liczyłam, limki 1,5 m średnicy masakra, to ja nawet takiej szerokości rabaty nie mam, muszę z 0,5 m trawnika uskubać dziękuje sporo mam do przemyśleniaa może jakąś kosodrzewinę miniaturową, są takie? pewnie są
amelia_b 09:39, 04 kwi 2016

Kawa napisał(a)
ja mam takie sąsiada jednego jedynego
ale olewam i jest git
też chyba zacznę
Toszka 09:42, 04 kwi 2016

amelia_b napisał(a)
Toszko aż tak dokładnie tego nie liczyłam, limki 1,5 m średnicy masakra, to ja nawet takiej szerokości rabaty nie mam, muszę z 0,5 m trawnika uskubać dziękuje sporo mam do przemyśleniaa może jakąś kosodrzewinę miniaturową, są takie? pewnie są

Rabatę widziesz cały rok? Bo jeśli tak to zainwestuj w którąś sosnę przebarwiająco się na żółto zimą.