Cala przyjemność po mojej stronie, trochę na nie czekałaś Mirello nie pachnie, przezimowana bez problemu, tylko jedna z dwóch sztuk jest bardzo mała ma ok 20 cm i jeden kwiat, nie wiem czy powtarza kwitnienie,zobaczymy później, dość długo już kwitnie ja pamiętam ze w tamtym roku już co się podobała jak planowałam ta rabatę, róże kupiłam na jesieni a przez zimę mi się koncepcja zmieniła w tym roku pod koniec sezonu zabiorę je w kosodrzewiny na rabatę z hortensjami bo tam teraz smutno
Ewciu tu wszystko w misz - maszu: bukszpany kule, hosty zwykle zielone, id, evergoldy, hakone trzy odmiany,carex montana,carex maxigold,zawilec jesienny(jedna sztuka) nie mam kiedy dokupić reszty, chce jeszcze zawilce wiosenne, i jeszcze coś tu jest zimozielonego ale nie mogę sobie przypomnieć co to jest mam zdjęcia z początku czerwca jak tylko dosadzałam trawy, na weekendzie mogę wstawić szersze kadry tej rabaty teraz bo troszkę już rośliny niektóre podrosły, o tak to wyglądało w czerwcuzdjęcia takie sobie, a i modrzewia na pniu już nie ma
Amelia to, że ona nie pachnie nie ma dla mnie znaczenia.
Jak będziesz gdzieś widziała do kupienia w sklepie internetowym to plussss daj znać. Do tego sklepu co pisałaś będę zaglądała.