Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

siakowa 07:51, 01 sie 2016

amelia_b napisał(a)
powzdycham u Ciebie bo moje mają chwilowa przerwę. przygłuszył je dereń zabierając wode i światło, musiałam przerzedzić a więc....ech
jolanka 09:30, 01 sie 2016

Amelko, ta jarzmianka na tych zdjęciach? Ślicznie wygląda.

U mnie ostatni dzień lipca pod znakiem dużego deszczu Dzisiaj też, niestety.

Tę zieloną różę - kupiłam dwie - posadzę jako "podnóżki" przed Acropolis, kiedy kwitnie, kwiaty przebarwiają się na taki zielonkawy kolor
amelia_b 10:21, 01 sie 2016

siakowa napisał(a)
powzdycham u Ciebie bo moje mają chwilowa przerwę. przygłuszył je dereń zabierając wode i światło, musiałam przerzedzić a więc....ech
Kasiu wzdychaj ile chcesz, będę musiała je przesadzić bo małżonek stwierdził że tak tam na ciapałam że nie ma jak kory wysypać będzie rewolucja maleńka
amelia_b 10:22, 01 sie 2016

jolanka napisał(a)
Amelko, ta jarzmianka na tych zdjęciach? Ślicznie wygląda.

U mnie ostatni dzień lipca pod znakiem dużego deszczu Dzisiaj też, niestety.

Tę zieloną różę - kupiłam dwie - posadzę jako "podnóżki" przed Acropolis, kiedy kwitnie, kwiaty przebarwiają się na taki zielonkawy kolor
Tak jarzmianka. Moje róże przesadzę na jesieni
ren133 10:32, 01 sie 2016

amelia_b napisał(a)
wiesz Iwonka, ja to ostatnio mam jakąś depresje ogrodowąnic nie planuje, nic nie robię nie ma co oglądać bo nic się nie dzieje, nic nowego nie kwitnie, cały czas zielono

Ameli Co Ty gadasz zielone jest piękne Ja tam idę w minimalizm ... ciągle kombinuję co tu jeszcze udoskonalić Szukam trzcinnika KF ... gdybyś coś słyszała daj znać
amelia_b 11:04, 01 sie 2016

Ja mam trzciniaka KF , zebrać ci nasiona? Sypać się zaczyna, tylko teraz u nas leje to trzeba by poczekać aż wyschnie, ze śmiałka darniowego też zbieram strasznie mi się podoba
iwka 11:35, 01 sie 2016

jarzmianki drugi raz Ci kwitną? swoje dopiero ścięłam, ale moje jakieś brzydkie, nie podobają mi się.

Trzcinnika z nasion można siać?

pięknie psze Pani u Pani
amelia_b 11:40, 01 sie 2016

Kwitną ładniej niż za pierwszym razem a nie wiem czy można, będę próbować, może się uda a u ciebie jak tam? Plany są?
ren133 11:57, 01 sie 2016

amelia_b napisał(a)
Ja mam trzciniaka KF , zebrać ci nasiona? Sypać się zaczyna, tylko teraz u nas leje to trzeba by poczekać aż wyschnie, ze śmiałka darniowego też zbieram strasznie mi się podoba

Ja też mam 9 trzcinników ... a potrzebuję 40szt ... Jak to się wysiewa?
iwka 12:00, 01 sie 2016

amelia_b napisał(a)
Kwitną ładniej niż za pierwszym razem a nie wiem czy można, będę próbować, może się uda a u ciebie jak tam? Plany są?
hehe ja ciągle coś planuję, tylko czasu na wszystko brak, na razie to znowu coś mnie dopadło i przestój w ryciu mam, w piątek byłam u lekarza, dzisiaj badania robiłam, jak nie urok to sraczka a dzisiaj deszcz sobie pada, to i dobrze bo lenia mam strasznego