Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

katel 22:22, 07 wrz 2016

amelia_b napisał(a)
Kasia normalnie aż się wystraszyłam że komentarz swój u kogoś wstawiłam, przewijam do góry a ja u siebie jestem ta stipa to jak nie moja,świetne ujęcie jednak to prawda że każdy ma inne spojrzenie dziękuję za zdjęcia

Nie ma to jak dreszczyk emocji, cieszę się że Ci choć na ułamek sekundy adrenaliny dostarczyłam .

Taką reklamę tej róży robisz, że jej nigdzie nie będzie można dostać w przyszłym roku bo wykupiona będzie , ja też się w niej zakochałam.

Odnośnie zabaw na imprę to właśnie przedwczoraj wywaliłam pytania które do balonów wkładaliśmy w zeszłym roku ale pamiętam jakie były zabawy i konkursy i które najbardziej się podobały, jutro się zdzwonimy to Ci zdam relację.
Trudne macie zadanie - dobrze że ja się w tym roku wycwaniłam i nie musiałam robić
amelia_b 22:34, 07 wrz 2016

Dziękuję za podpowiedź dotyczące garden party,hurtem odpowiadam ja zawsze rodzinne obiadki robiłam z tej okazji, widać królewicz dorasta, zażyczył sobie przyjęcie dla kolegów i koleżanek dam radę jestem na etapie wycinania szablonu pikachu
jolanka 20:21, 08 wrz 2016

amelia_b napisał(a)
a teraz mam pytanie nie branżowe macie jakieś pomysły na zabawy z większa gromadką dzieci na świeżym powietrzu? grupa tak 12 małych 8 letnich istotek jak macie jakieś pomysły to na pw poproszę czeka mnie do zorganizowania "garden party" urodzinowe

Zrób im jakąś grę terenową - niech szukają parami jakichś fantów - przy każdym schowku kartka z zagadką do odgadnięcia - jak odgadną, mogą dopiero iść dalej, do następnego punktu. Wygrywa para, która najszybciej dotrze do celu i zbierze wszystkie fanty po drodze
Robiliśmy taka grę szkrabom - zagadki byly o rozpoznawaniu ptaków, zwierzątek - znajdziesz w int.

Amelka, daj numer Jolanki plizzzz
Betka 21:52, 08 wrz 2016

Tak sobie mysle gdzie ta Amelia? Jakos jej tu mało? A to urodzinki sie organizują u mojej Judysi tez było dużo dzieci ok 15 latających po całym domu dzieciaków hahaha bo wiesz to zima była
Robiłam za mamaparty tańczyłam z dziecmi robiłam konkursy i takie tam . Było nawet rękodzieło tworzyli bombki . Brokat jeszcze z tydzień po imprezie nyl wszędzie
amelia_b 23:50, 08 wrz 2016

jolanka napisał(a)

Zrób im jakąś grę terenową - niech szukają parami jakichś fantów - przy każdym schowku kartka z zagadką do odgadnięcia - jak odgadną, mogą dopiero iść dalej, do następnego punktu. Wygrywa para, która najszybciej dotrze do celu i zbierze wszystkie fanty po drodze
Robiliśmy taka grę szkrabom - zagadki byly o rozpoznawaniu ptaków, zwierzątek - znajdziesz w int.

Amelka, daj numer Jolanki plizzzz
Jolu dziękuję, pw ci napisałam bo cię w błąd wprowadziłem mam nadzieję że się nie będziesz gniewać
amelia_b 23:56, 08 wrz 2016

Betka napisał(a)
Tak sobie mysle gdzie ta Amelia? Jakos jej tu mało? A to urodzinki sie organizują u mojej Judysi tez było dużo dzieci ok 15 latających po całym domu dzieciaków hahaha bo wiesz to zima była
Robiłam za mamaparty tańczyłam z dziecmi robiłam konkursy i takie tam . Było nawet rękodzieło tworzyli bombki . Brokat jeszcze z tydzień po imprezie nyl wszędzie
He he no jak to gdzie? W domu
MirellaB 00:28, 09 wrz 2016

Amelia o zabawach nie podpowiem, bo to jeszcze przede mną.
Za dwa lata zwrócę się do Ciebie o podpowiedź co zafundować dzieciakom.
Mam pytanie - rodzice dzieci też są na imprezie urodzinowej ze swoimi pociechami?
Kasya 00:41, 09 wrz 2016

amelia_b napisał(a)
Kasiu oczywiście że Ci ją pokarze z każdej strony, ale musisz poczekać do wieczora,dobrze? to jej pierwszy sezon u mnie, mam nadzieję że wyższa nie urośnie

Dobrze, będę zaglądać codziennie żeby sprawdzić czy to Juz jest TEN wieczór..
amelia_b 06:11, 09 wrz 2016

Kasya napisał(a)

Dobrze, będę zaglądać codziennie żeby sprawdzić czy to Juz jest TEN wieczór..
umówmy się na niedzielny
Anda 08:51, 09 wrz 2016

amelia_b napisał(a)
a teraz mam pytanie nie branżowe macie jakieś pomysły na zabawy z większa gromadką dzieci na świeżym powietrzu? grupa tak 12 małych 8 letnich istotek jak macie jakieś pomysły to na pw poproszę czeka mnie do zorganizowania "garden party" urodzinowe

O proszę, tez mam ośmioletnia istotkę Napiszę pw
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies