Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 21:25, 02 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)
Oj, szkoda tego lasu
Murek przeszedł super rewolucję i metamorfozę
a najlepsze jest to że oprócz wyrywania badylek i trochę ucinania róż to ja tam od czerwca nic konkretnego nie robię, tak sobie po prostu rośnie
amelia_b 21:28, 02 wrz 2015

kasia_w napisał(a)
murkowi się znacznie poprawiło

dziękuje myślę cały czas Kasiu o tym co mi napisałaś o tym moim żywopłocie z berberysu i doszłam do wniosku że masz świętą racje pomieszam tam trochę te berberysy, dodam może trochę cisa i miskanty ze 3 może 4 sztuki żeby to trochę rozbić, bo rzeczywiście długi i wąski jest ten pasek dziękuje ci za radę w tym roku już nie będę tego ruszać, zajmę się tym na wiosnę
amelia_b 21:30, 02 wrz 2015

iwka napisał(a)
jak tam las, ugaszony?

a wiesz że nawet nie wiem, ale chyba tak bo by było straż słychać
MirellaB 21:37, 02 wrz 2015

Amelia murek pierwsza klasa A rozchodnika to masz na czerwonych łodygach?
amelia_b 21:49, 02 wrz 2015

MirellaB napisał(a)
Amelia murek pierwsza klasa A rozchodnika to masz na czerwonych łodygach?

Mirellko mój to Munstead Dark Red, ale łodygi to ma zielone ale ten z ciemnymi jest fajny
babka 21:54, 02 wrz 2015

Murek pikny, tez taki chcę mieć
Wieść o płonącym lesie bardzo mnie zasmuciła, strasznie żal mi zwierząt tam żyjących I drzew też szkoda Zdołali już ugasić ?
Iwka a ja planuję jeszcze dokupić
amelia_b 22:03, 02 wrz 2015

babka napisał(a)
Murek pikny, tez taki chcę mieć
Wieść o płonącym lesie bardzo mnie zasmuciła, strasznie żal mi zwierząt tam żyjących I drzew też szkoda Zdołali już ugasić ?
Iwka a ja planuję jeszcze dokupić

Chyba ugasili ja też muszę jutro coś kupić bo już kolejne dwie betonowe doniczki przywędrowały na taras stoją biedaki puste jutro się to zmieni
babka 22:13, 02 wrz 2015

amelia_b napisał(a)

Chyba ugasili ja też muszę jutro coś kupić bo już kolejne dwie betonowe doniczki przywędrowały na taras stoją biedaki puste jutro się to zmieni

Produkcja całą parą u ciebie U mnie z czasem krucho i trochę mnie wstrzymuje kolorystyka betonówek bo choć bardzo mi się podobają to stylem nie bardzo u mnie pasują. Muszę najpierw coś wymyślić
Już czekam na foty
amelia_b 22:17, 02 wrz 2015

babka napisał(a)

Produkcja całą parą u ciebie U mnie z czasem krucho i trochę mnie wstrzymuje kolorystyka betonówek bo choć bardzo mi się podobają to stylem nie bardzo u mnie pasują. Muszę najpierw coś wymyślić
Już czekam na foty

a to zawsze można pomalować, mój chciał w kolorze elewacji a co do fotek to pewnie tradycyjnie będą
inag 23:23, 02 wrz 2015

U mnie ostatnio jakiś wariat, któremu się dodatkowo nudzi podpala trawy. A że łąk mamy w okolicy mnóstwo i ciągnie się obok pas Parku Krajobrazowego Ujście Warty to nie pytaj jakie są straty... Powiesiłabym takiego za jaja normalnie!