pewna nie jestem, nawet wczoraj nie byłam w stanie określić który mnie boli, jakby wszystkie. w nocy mnie nie bolą, tylko na zmianę temperatury jak np z dworu wchodzę do pomieszczenia lub cośkolwiek zjem. troszkę poczytałam o tej neurologi nerwu trójdzielnego, dziękuje że mi podpowiedziałaś. Zdjęcie mam robić
Ami jak bolą zęby to pierwsze chyba dentysta powinna ci zrobić zdjęcie żeby wiedziec co leczyć a nie zgadywać
mnie neuralgia zaczęła sie od bólu na dolną szczękę strasznie mnie bolały zęby! chciało się je wszystkie wyrwać.
Zrobiłam zdjęcie byłam u chirurga szczękowego i nic!
ale w chwili gdy mnie strasznie bolało - też przy jedzeniu!!! poszłam do neurologa opisałam objawy i przepisała leki
Bogu dziękuję że na nią trafiłam przez 7 dni schudłam wtedy 6 kg -to jedyny pozytyw
ale leki pomogły - niestety to choroba przewlekła i zdarzają się nawroty ale wystarczają mi wtedy określone leki witaminowe przez lekarza przepisane
teraz neuralgia jest bardzo częsta ostatnio nawet pielęgniarka która mi dawała receptę mnie zagadnęła że ją też dołapało,
a mnie to złapało wiesz kiedy w lecie i wiesz od czego? od otwartej szyby w samochodzie