Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 10:55, 16 gru 2016

Dominika11 napisał(a)
widzę, że u Ciebie sie kwiatowo robi - moje amarysly niestety chyba spią
ja mam nadzieje że mój do świąt się rozwiniemam nadzieję że twój się obudzi
amelia_b 10:56, 16 gru 2016

ren133 napisał(a)

Ja też zrobiłam z jodły, taki goły bez żadnych dodatków
i o takim właśnie i ja myślę
ren133 10:58, 16 gru 2016

Kawa napisał(a)
jak cię boli tak że nie mozesz wytrzymać i promieniuje do szczęki i oka to idziesz do neurologa

i co jakieś badanie specjalne robi? ... bo jakoś ostatnio nie ufam lekarzom ...
amelia_b 11:05, 16 gru 2016

Kawa napisał(a)

a pewna jesteś że to zęby bolą?
pewna nie jestem, nawet wczoraj nie byłam w stanie określić który mnie boli, jakby wszystkie. w nocy mnie nie bolą, tylko na zmianę temperatury jak np z dworu wchodzę do pomieszczenia lub cośkolwiek zjem. troszkę poczytałam o tej neurologi nerwu trójdzielnego, dziękuje że mi podpowiedziałaś. Zdjęcie mam robić
Dominika11 11:07, 16 gru 2016

amelia_b napisał(a)
ja mam nadzieje że mój do świąt się rozwiniemam nadzieję że twój się obudzi
twój na pewno będzie piękny, moje raczej nie dadzą rady
MirellaB 11:24, 16 gru 2016

Klimat świąteczny bardzo ładny
Hiacynty i amarylisy widziałam wczoraj w Obi i nie kupiłam. Nic z roślin nie kupiłam, aż dziwne.
Kawa 11:26, 16 gru 2016

amelia_b napisał(a)
pewna nie jestem, nawet wczoraj nie byłam w stanie określić który mnie boli, jakby wszystkie. w nocy mnie nie bolą, tylko na zmianę temperatury jak np z dworu wchodzę do pomieszczenia lub cośkolwiek zjem. troszkę poczytałam o tej neurologi nerwu trójdzielnego, dziękuje że mi podpowiedziałaś. Zdjęcie mam robić

Ami jak bolą zęby to pierwsze chyba dentysta powinna ci zrobić zdjęcie żeby wiedziec co leczyć a nie zgadywać

mnie neuralgia zaczęła sie od bólu na dolną szczękę strasznie mnie bolały zęby! chciało się je wszystkie wyrwać.
Zrobiłam zdjęcie byłam u chirurga szczękowego i nic!
ale w chwili gdy mnie strasznie bolało - też przy jedzeniu!!! poszłam do neurologa opisałam objawy i przepisała leki

Bogu dziękuję że na nią trafiłam przez 7 dni schudłam wtedy 6 kg -to jedyny pozytyw

ale leki pomogły - niestety to choroba przewlekła i zdarzają się nawroty ale wystarczają mi wtedy określone leki witaminowe przez lekarza przepisane

teraz neuralgia jest bardzo częsta ostatnio nawet pielęgniarka która mi dawała receptę mnie zagadnęła że ją też dołapało,

a mnie to złapało wiesz kiedy w lecie i wiesz od czego? od otwartej szyby w samochodzie
amelia_b 12:00, 16 gru 2016

MirellaB napisał(a)
Klimat świąteczny bardzo ładny
Hiacynty i amarylisy widziałam wczoraj w Obi i nie kupiłam. Nic z roślin nie kupiłam, aż dziwne.
ja po amarelisa specjalnie zajechałam bo wiedziałam że są, a hiacyntom nie mogłam się oprzeć
amelia_b 12:01, 16 gru 2016

Kamilko ja pierwszy raz u tej dentystki byłam i zdjęcia nie miałam
Anda 19:21, 16 gru 2016

Klimacik świąteczny już masz, kwiatki też zgodnie z zamiarem zakwitną, wszystko planowo się rozwija Zdrowia życzę, bo z bólem zęba to niefajnie jest.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies