Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Ewa 15:39, 08 gru 2012

Enya73 napisał(a)
Ewo, a jaki ładny koszyczek na te jabłka Miłego dnia i do zobaczenia

Dziękuję Anitko i cieszę sie już bardzo .......
Ewa 15:42, 08 gru 2012

asc napisał(a)
Ewuś u nas -11.... i słoneczko

Anus u nas tak było, tak ogólnie z tym słoneczkiem pięknie.
A mnie głowa boli, bo wczoraj sie nalewka leczyłam

Ewa 15:43, 08 gru 2012

Enya73 napisał(a)
Melduję, że u mnie tak samo Mróz trzaskający i piękne słońce

No to mamy prawdziwą zimę
Ewa 15:47, 08 gru 2012

A ja cyklameny do środka wstawiłam niech jeszcze oczy nacieszą ,

Urszulla 15:53, 08 gru 2012

U nas mróz -15C w nocy, ale sceneria na zewnątrz tak samo piękna. W domu jeszcze nie mam dekoracji, ale wreszcie kupiłam cztery małe czerwone świece do wianka i ucięłam gałązki z winogrona- coś sklecę....czas najwyższy.
Mala_Mi 16:03, 08 gru 2012

Ślad na śniegu odcisnęłam Burząc łąd i harmonię scenerii zimowej.. mam nadzieję, że mnie za to nie przegonisz

Było edit, bo mi się błedy ortograficzne zakradły....... zdradzieckie prawie jak ja na ten nieskazitelny śnieg
Bogdzia 20:27, 08 gru 2012

Ewa napisał(a)

Jabłuszka dobre na wszystko!
Nie chce sie wierzyć , ze kiedyś wieszało sie je nawet na choinkę

Dlaczego trudno uwierzyc ?-popatrz jakie sliczne. U mnie jak byłam dzieckiem wisiały jabłka , orzechy posrebrzane lub w srebrnych papierkach i cukierki czekoladowe i mozna było podjadac.Smakowały lepiej niz sklepowe szczególnie jak mama nie pozwalała za dużo podjadac.Bąbki tez oczywiście były, ale z nich mniej radości dla dzieci.Ja przez wiele lat też dzieciom wieszałam słodycze i wnusiom też wieszam ale już tylko czekoladę.
an_tre 20:40, 08 gru 2012

Bogdzia napisał(a)

Jabłuszka dobre na wszystko!
Nie chce sie wierzyć , ze kiedyś wieszało sie je nawet na choinkę

Dlaczego trudno uwierzyc ?-popatrz jakie sliczne. U mnie jak byłam dzieckiem wisiały jabłka , orzechy posrebrzane lub w srebrnych papierkach i cukierki czekoladowe i mozna było podjadac.Smakowały lepiej niz sklepowe szczególnie jak mama nie pozwalała za dużo podjadac.Bąbki tez oczywiście były, ale z nich mniej radości dla dzieci.Ja przez wiele lat też dzieciom wieszałam słodycze i wnusiom też wieszam ale już tylko czekoladę.
dziewczyny ja też wieszałam na choince i to jeszcze nie tak dawno jabłuszka, orzechy i pierniczki, a kolorowe cukierki wieszam do tej pory jabłuszka musiały być małe i mocno wybarwione
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Madzenka 20:51, 08 gru 2012

Sliczne obrazki pooglądałam , jabłka , cyklameny, zimowa sceneria ogrodu.
Tyko nie zmarźnij zatem ogrzewaj się przy kominku i nalewce
Ewa 06:19, 09 gru 2012

Urszulla napisał(a)
U nas mróz -15C w nocy, ale sceneria na zewnątrz tak samo piękna. W domu jeszcze nie mam dekoracji, ale wreszcie kupiłam cztery małe czerwone świece do wianka i ucięłam gałązki z winogrona- coś sklecę....czas najwyższy.

Ula kibicuję
Mrozik okrutny, a ja przeziębiona nosa z domu wczoraj nie wychyliłam