Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Kindzia 19:40, 31 lip 2013

Ewciu...podziwiam Was wszystkich, ze pamiętacie kto z jakiego wątku u Alinki był...ja pamiętam tylko parę osób, które już przedtem znałam.
Ty sie nie booooj, już Ciebie zapamiętam i eMusia Twojego też. Jesteście bardzo sympatycznymi ludźmi, mam nadzieję, że to nie było ostatnie nasze spotkanie
Było bardzo miło, chociaż krótko i czasu mało na poznanie się ze wszystkimi...co ja mówię na zamienienie chociaż paru zdań Ale jak to Gierczusia mówi, jeszcze nie mamy zamiaru umierać, nadrobimy

Czytam o wypadku...znam osobiście przypadek bardzo ciężkiego stanu po wypadku samochodowym, w Piekarach lekarze zdziałali cuda!!!!!!
Jest w najlepszych rękach, musi być dobrze!!!

Pozdrawiam serdecznie
Bogdzia 21:34, 31 lip 2013

Ewa napisał(a)
Bogdziu podlewałam tylko do ziemi jeden rh , najbardziej wyglądający na spragnionego i który jest w cieniu o tej porze Dzięki za troskę i wiesz,ze Cię kofam
A ten mój znajomy rzeczywiście w najlepszych rękach w Piekarach, ale jeszcze sie nie wypowiadają lekarze, trzeba czekać aż opuchlizna zejdzie.

To dobrze ,też Cię kofam (ale słowo). Buziaczki.
Bogdzia 08:56, 01 sie 2013

Miłego , uśmiechniętego dnia Ewuś.
szarlotka 12:57, 01 sie 2013

Ewa napisał(a)
A u mnie robi się hortensjowo

Piękne te Twoje hortensje ja wczoraj nabyłam moje dwie pierwsze - zobaczymy jak bedą się sprawować - już nie mogę się doczekać aż zakwitną

Pozdrawiam gorąco
gierczusia 14:26, 01 sie 2013

Piękne te hortki Ewciu .... Ja jestem zdania , że my tu musimy grupę śląską zmobilizować ... Przecież Wrocławianki co rusz się spotykają.. A my coooo , gorszejsze ??...

Buziam i miłego dnia
Ewa 15:56, 01 sie 2013

Kindzia napisał(a)
Ewciu...podziwiam Was wszystkich, ze pamiętacie kto z jakiego wątku u Alinki był...ja pamiętam tylko parę osób, które już przedtem znałam.
Ty sie nie booooj, już Ciebie zapamiętam i eMusia Twojego też. Jesteście bardzo sympatycznymi ludźmi, mam nadzieję, że to nie było ostatnie nasze spotkanie
Było bardzo miło, chociaż krótko i czasu mało na poznanie się ze wszystkimi...co ja mówię na zamienienie chociaż paru zdań Ale jak to Gierczusia mówi, jeszcze nie mamy zamiaru umierać, nadrobimy

Czytam o wypadku...znam osobiście przypadek bardzo ciężkiego stanu po wypadku samochodowym, w Piekarach lekarze zdziałali cuda!!!!!!
Jest w najlepszych rękach, musi być dobrze!!!

Pozdrawiam serdecznie

Hahaha Kindzia jak mi miło, że nas zapamiętasz
Dzięki za słowa otuchy i na pewno sie spotkamy jeszcze
przecież sie dopiero rozkręcamy
Ewa 15:58, 01 sie 2013

Bogdzia napisał(a)
Miłego , uśmiechniętego dnia Ewuś.

Bogdziu dziękuję i oczywiście się śmieję , a dziś mam dużo powodów do radości , ale jeszcze nie będę zdradzać , bo zapeszę....hihihi
Ewa 16:00, 01 sie 2013

szarlotka napisał(a)

Piękne te Twoje hortensje ja wczoraj nabyłam moje dwie pierwsze - zobaczymy jak bedą się sprawować - już nie mogę się doczekać aż zakwitną

Pozdrawiam gorąco

Witaj Szarlotko , no to sie zaczyna u Ciebie hortensjowy zawrót głowy, bo jak Ci sie spodobają to koniec..... ja wczoraj ledwo sie powstrzymałam od kupna, a takie piekne, ale wyjeżdzam i bojam sie....
Całuski ślę
Ewa 16:05, 01 sie 2013

gierczusia napisał(a)
Piękne te hortki Ewciu .... Ja jestem zdania , że my tu musimy grupę śląską zmobilizować ... Przecież Wrocławianki co rusz się spotykają.. A my coooo , gorszejsze ??...

Buziam i miłego dnia

Tak, tak, tak
Elu........ja zaproszenie podtrzymuję , pamiętasz, że masz przyjechać do mnie z Beą .
Mój ogród przechodzi w lipcu nawałnicę gości codziennie, więc trochę muszę odsapnąć i wyjeżdżam , ale jak wrócę to sie widzimy
kachat 19:22, 01 sie 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Swoje Rh podlewam codziennie bo też zauważyłem żółte liście.

Chciałam się zapytać o ten wpis o tutaj, tu ^, bo z tego co wiem, to jak RH mają za mało wody to nie żółkną, ale zwijają i zwieszają liście... A jak liście zaczynają żółknąć to znak, że zostały przenawożone, tudzież jakimś innym trafem mają za dużo dobrego w glebie... Ktoś potwierdzi, podpowie może..? Sorry że w tym temacie o RH wypytuję, ale to wina Zbigniewa