Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

Juzia 15:45, 15 cze 2016

Kacha123 napisał(a)

No, buszu to z nich raczej nie będzie. Nie widzę, żeby cokolwiek przyrosły odkąd je posadziłam.

U mnie żadne trawy oprócz ptasich łapek nie rosną w tym roku.
Nie wiem co się dzieje....
Kacha123 15:49, 15 cze 2016

Juzia napisał(a)

U mnie żadne trawy oprócz ptasich łapek nie rosną w tym roku.
Nie wiem co się dzieje....

Może przez tą zimną i mokrą wiosnę, bo widzę po evergold, że się zbiera gorzej niż w zeszłym roku.
Juzia 16:09, 15 cze 2016

Kacha123 napisał(a)

Może przez tą zimną i mokrą wiosnę, bo widzę po evergold, że się zbiera gorzej niż w zeszłym roku.

U mnie i Evergoldy i Ice Dance i Gold Fountains i Silver Sceptre, rozplenice i miskanty...wszystko słabo.
A brązowe carexy, AM i FC, Gracillimusy, Variegatusy, Cosmopolitany całkiem padły.

Tak jak pisałam...jedynie ptasie łapki....no i sesleria skalna u mnie wyglądają.
Kacha123 16:23, 15 cze 2016

Juzia napisał(a)

U mnie i Evergoldy i Ice Dance i Gold Fountains i Silver Sceptre, rozplenice i miskanty...wszystko słabo.
A brązowe carexy, AM i FC, Gracillimusy, Variegatusy, Cosmopolitany całkiem padły.

Tak jak pisałam...jedynie ptasie łapki....no i sesleria skalna u mnie wyglądają.

No to rzeczywiście klops! Mam nadzieję, że te co przetrwały Ci się pięknie pozbierają.

Ice dance widziałaś na fotkach, nawet dobrze wygląda. Na Gold F. pokłada się krwawnik, więc nawet ich nie widać. Silvery dopiero się zbierają, ale piękne to nie są. Rozplenice niektóre łyse w środku. Miskanty, odpukać niezłe.
Brązowe, AM i Mint Curls przeżyły po kilka sztuk. Czyli taka wiosna do d...

No, to raport trawkowy sporządziłyśmy
Juzia 17:08, 15 cze 2016

Kacha123 napisał(a)

No to rzeczywiście klops! Mam nadzieję, że te co przetrwały Ci się pięknie pozbierają.

Ice dance widziałaś na fotkach, nawet dobrze wygląda. Na Gold F. pokłada się krwawnik, więc nawet ich nie widać. Silvery dopiero się zbierają, ale piękne to nie są. Rozplenice niektóre łyse w środku. Miskanty, odpukać niezłe.
Brązowe, AM i Mint Curls przeżyły po kilka sztuk. Czyli taka wiosna do d...

No, to raport trawkowy sporządziłyśmy

Czyli chyba w całej Polsce tak samo
Tess 17:27, 15 cze 2016

Juzia napisał(a)

Juzek, cudnie jest! A pierwsze zdjęcie przypomniało mi planowanie linii żywopłocika
Juzia 20:40, 15 cze 2016

Tess napisał(a)

Juzek, cudnie jest! A pierwsze zdjęcie przypomniało mi planowanie linii żywopłocika

Ach te planowania

Dziękuję za cudnie!!!!

Lukasz2013 20:53, 15 cze 2016

Pięknie u Ciebie. Te mini żywopłociki są mega muszę u siebie więcej wprowadzić wszystko cudnie wygląda i lawenda już tak kwitnie? Pozdrawiam
Pola 20:54, 15 cze 2016

Ło matko, ale tu cudnie dawno mnie nie było.....fotki świetne....macham
Pawlus 21:34, 15 cze 2016

Brzozwa wymiata Padało u Ciebie? Zazdroszczę bo u mnie nadal zero. I to praktycznie od marca