Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

Judith 23:01, 21 lut 2021

Dzień dobry
Wraz z odwagą konieczną do założenia własnego wątku pojawiła sié odwaga potrzebna do ujawnienia się w wątku, który aktualnie jets moim ulubionym . Czytam go jak powieść w odcinkach i podziwiam Twój luz z jednoczesnym zamiłowaniem do „wycacanego” ogrodu, które to zamiłowanie podzielam . Zachwycam sie kancikami, porządkiem i kompozycjami roślinnymi.
Twój ogród przypomina mi stylem ogród Admete (zaprojektowany przez profesjonalistów) - idealne linie, porządek totalny, a na rabatach aż kipi!
Zostawiam wyrazy uznania i pozdrowienia .
Mgduska 08:48, 22 lut 2021

Juzia napisał(a)

I co? Wylądowało???

Jeszcze jak Fajna relacja była, emocje na żywo, a scenografia jak z filmów o NASA
sylwia_slomc... 11:15, 22 lut 2021

Dziś słonko i tak ciepło, że bez kurtki by się chciało polatać, ale to zdradliwa pogoda.... Znalazłaś lampy? Ja szukam na All... nożyc akumulatorowych lekkich( też cos tam już upatrzyłam
Agatorek 20:19, 22 lut 2021

Hej Juzia
Widzę, że masz dzień po dniu nowych czytelników (Judith była wczoraj).
Ja również chciałam zostawić słowa uznania dla pięknego ogrodu i jego właścicielki, która ma talent nie tylko do komponowania rabat, ale również cudownie maluje (łódka cudowna).

Pozdrawiam

Ps. Zapomniałam wyrazić zachwyt nad rabatą -rondem z brzózkami, w otoczeniu hortensji
Juzia 23:18, 22 lut 2021

Judith napisał(a)
Dzień dobry
Wraz z odwagą konieczną do założenia własnego wątku pojawiła sié odwaga potrzebna do ujawnienia się w wątku, który aktualnie jets moim ulubionym . Czytam go jak powieść w odcinkach i podziwiam Twój luz z jednoczesnym zamiłowaniem do „wycacanego” ogrodu, które to zamiłowanie podzielam . Zachwycam sie kancikami, porządkiem i kompozycjami roślinnymi.
Twój ogród przypomina mi stylem ogród Admete (zaprojektowany przez profesjonalistów) - idealne linie, porządek totalny, a na rabatach aż kipi!
Zostawiam wyrazy uznania i pozdrowienia .

Ło matko!
Ale mnie zaskoczyłaś
Aż nie wiem co napisać.... oprócz... dzięki!

A ja u ciebie już byłam Wczoraj. Ale taka padnięta byłam, że nic nie napisałam.
Idę drugi raz. Może coś skrobnę
Juzia 23:19, 22 lut 2021

Mgduska napisał(a)

Jeszcze jak Fajna relacja była, emocje na żywo, a scenografia jak z filmów o NASA

BUahahaha!
Scenografia
Juzia 23:21, 22 lut 2021

sylwia_slomczewska napisał(a)
Dziś słonko i tak ciepło, że bez kurtki by się chciało polatać, ale to zdradliwa pogoda.... Znalazłaś lampy? Ja szukam na All... nożyc akumulatorowych lekkich( też cos tam już upatrzyłam

No powiem ci, że i u mnie dzisiaj ciepławo bywało.
Topi się!!! Powoli, ale topnieje.
CHociaż w nocy dalej mrozi.

Znalazłam, ale jeszcze nie to czego chcę. Mam w zakładkach chyba z 50 stron
Szukam dalej

Ja mam nożyce z Biedry. Nie polecam
Juzia 23:22, 22 lut 2021

Agatorek napisał(a)
Hej Juzia
Widzę, że masz dzień po dniu nowych czytelników (Judith była wczoraj).
Ja również chciałam zostawić słowa uznania dla pięknego ogrodu i jego właścicielki, która ma talent nie tylko do komponowania rabat, ale również cudownie maluje (łódka cudowna).

Pozdrawiam

Ps. Zapomniałam wyrazić zachwyt nad rabatą -rondem z brzózkami, w otoczeniu hortensji

Wczoraj miałam kiepski dzień.... to dzisiaj za to dzień dobroci dla Juśki

Dziękuję pięknie i lecę na zwiady do ciebie
beta 08:35, 23 lut 2021

Jaka scenografia ?
Coś mnie ominęło?
beta 08:36, 23 lut 2021

Juziek, co Ty tam malujesz?