Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

babka 22:04, 09 kwi 2016

Wiesz, ja mimo wszystko nie odpuściłabym mu tak szybko. Gość chyba na to liczy, że Tobie się znudzi i dasz spokój. Masz porównanie i oczekiwania były inne, niech Ci da jakąś rekompensatę. Jeśli jest to szanujaca się szkółka to powinni zadbać o dobre imię.
Pokaż jak i gdzie je posadziłaś
inag 23:20, 09 kwi 2016

Podstawowym prawem klienta robiąc zakupy przez internet jest możliwość zwrotu towaru ze względu na to, ze nie masz możliwości zobaczyć tak naprawdę co kupujesz. Jeżeli męczą Cię te drzewka to skorzystaj z tego i je po prostu odeślij. Nie rozmawiaj nawet z tym gościem bo widać on leci w ciula na całego
Madzenka 00:01, 10 kwi 2016

Rozumiem że nie chce ci się nowych szukąć, oj rozumiem
Pola 08:42, 10 kwi 2016

OK, posadziłaś.......ale opinie mu napisz odpowiednią.....jeśli uczciwy to da jakąś rekompensatę.....nie odpuszczaj
Zana 09:43, 10 kwi 2016

Cofnęłam się do wrotyczowych miksturek, zdjęcia piękne obejrzałam i o dylematach brzozowych poczytałam (ale mi się porymowało). Historii z drzewkami współczuję, ale nic Ci nie doradzę, nie znam się. Rozumiem decyzję o posadzeniu, bo jak człowiek zamówi, czeka na przesyłkę, oczami duszy już widzi posadzone to potem ciężko znowu szukać, zamawiać i znowu czekać. A ja w Wiedniu byłam, tam wiosna cudna, zieloność już bujną, u nas wszystko tak gdzieś dwa tygodnie opóźnienia ma.
Kacha123 09:45, 10 kwi 2016

Pokażesz nam jak zasadziłaś?
Juzia 09:55, 10 kwi 2016

MAD napisał(a)
Dokopałam się do Twoich Dorek-krzywusków. Jak chcesz wielopienne to mniejszy problem niż jak byś solitery chciała.

Wyszło tak. Słabo tylko widać

Na dole wyszło trochę dziwnie ale muszę dosypać jeszcze trochę ziemi i będzie chyba ok.

Juzia 09:57, 10 kwi 2016

inag napisał(a)
Podstawowym prawem klienta robiąc zakupy przez internet jest możliwość zwrotu towaru ze względu na to, ze nie masz możliwości zobaczyć tak naprawdę co kupujesz. Jeżeli męczą Cię te drzewka to skorzystaj z tego i je po prostu odeślij. Nie rozmawiaj nawet z tym gościem bo widać on leci w ciula na całego

Ja wszystko wiem!
Nie moja pierwsza akcja z nie takim towarem z internetów

Juzia 09:57, 10 kwi 2016

Madzenka napisał(a)
Rozumiem że nie chce ci się nowych szukąć, oj rozumiem

No właśnie!
Trochę się zmęczyłam zakupami internetowymi.
Dobrze, że inne drzewa mogę kupić na miejscu

Juzia 09:59, 10 kwi 2016

Zana napisał(a)
Cofnęłam się do wrotyczowych miksturek, zdjęcia piękne obejrzałam i o dylematach brzozowych poczytałam (ale mi się porymowało). Historii z drzewkami współczuję, ale nic Ci nie doradzę, nie znam się. Rozumiem decyzję o posadzeniu, bo jak człowiek zamówi, czeka na przesyłkę, oczami duszy już widzi posadzone to potem ciężko znowu szukać, zamawiać i znowu czekać. A ja w Wiedniu byłam, tam wiosna cudna, zieloność już bujną, u nas wszystko tak gdzieś dwa tygodnie opóźnienia ma.

Nie czujesz, że rymujesz?

U mnie ta wiosna to i nawet dalej niż dwa tygodnie