Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

babka 21:38, 10 kwi 2016

Skrzynie pikne psze pani, pikne ! O i takim coś kolorze myślałam tam u siebie. No może to nie niebieski ale blisko I co, dalej nie pasi co ?

Moje jeżówki takich liściorków jeszcze nie mają ale ruszyły wszystkie
Juzia 21:53, 10 kwi 2016

babka napisał(a)
Skrzynie pikne psze pani, pikne ! O i takim coś kolorze myślałam tam u siebie. No może to nie niebieski ale blisko I co, dalej nie pasi co ?

Moje jeżówki takich liściorków jeszcze nie mają ale ruszyły wszystkie

Ale to szary jest
amelia_b 22:04, 10 kwi 2016

Juzia napisał(a)

Ale to szary jest
jest taki kolor brudno szaro niebieski,często go spotykam w angielskich aranżacjach, sama mam w planach przemalować na taki sypialnie a mam beżowo brązowa tapicerkę
frezja 22:07, 10 kwi 2016

Juzia napisał(a)
Żeby nie było ciągle o brzozach...
Tadam!

Coś pięknego ..teraz nasadzenia i degustować się smakiem i widokiem.
Juzia 22:26, 10 kwi 2016

frezja napisał(a)

Coś pięknego ..teraz nasadzenia i degustować się smakiem i widokiem.

Jeszcze wybrać co ma rosnąć...bo miejsce ograniczone
Zielona 22:41, 10 kwi 2016

...a może wyślesz Sprzedawcy link do swojego wątku i początku dyskusji o towarze, jaki Tobie wysłał? Podaj dobową liczbę odsłon Twojego wątku i zapytaj, czy ma ochotę na to, żebyś podała na forum nazwę Jego firmy i link do aukcji, by przestrzec innych kupujących

Juzia... To nieuczciwe, by wysyłać taki towar. Jestem przekonana, że dostałaś te brzozy właśnie dlatego, że kupowałaś wysyłkowo i nie mogłaś sama zdecydować, które egzemplarze z placu dostaniesz. Niech Pan zrobi fotkę pozostałych, które ma, a Ty Mu wskażesz, jakie chcesz
Toszka 08:05, 11 kwi 2016

Kochana, nie możesz głębiej sadzić drzew, bo dopadnie je zgnilizna opieńkowa, a to proces kilkuletni i po tym czasie gwarancja i rękojmia wygaśnie, a sprzedawca na 100% zrzuci winę na złą pielęgnację, albo wręcz zarzuci ci zbyt głębokie posadzenie

Pomysł z przesłaniem linka na forum jest bardzo dobry - czasami łopatologicznie trzeba uświadamiać o mocy forum i poczty pantoflowej. Niezaprzeczalnie towar niezgodny jest z oferowanym w ogłoszeniu.
beta 08:13, 11 kwi 2016

cześć...ale tu ruch
nowe nabytki widziałam...nie znam się i nic nie powiem
gratuluję wypełnionych po brzegi skrzyń...wyglądają świetnie...tylko sadzić
a ja kupiłam ...jest wygodny i moim zdaniem pasuje do naszego tarasu...buziaki
Juzia 08:47, 11 kwi 2016

Zielona napisał(a)
...a może wyślesz Sprzedawcy link do swojego wątku i początku dyskusji o towarze, jaki Tobie wysłał? Podaj dobową liczbę odsłon Twojego wątku i zapytaj, czy ma ochotę na to, żebyś podała na forum nazwę Jego firmy i link do aukcji, by przestrzec innych kupujących

Juzia... To nieuczciwe, by wysyłać taki towar. Jestem przekonana, że dostałaś te brzozy właśnie dlatego, że kupowałaś wysyłkowo i nie mogłaś sama zdecydować, które egzemplarze z placu dostaniesz. Niech Pan zrobi fotkę pozostałych, które ma, a Ty Mu wskażesz, jakie chcesz

Myślałam o tym... żeby sobie poczytał

Juzia 08:55, 11 kwi 2016

Toszka napisał(a)
Kochana, nie możesz głębiej sadzić drzew, bo dopadnie je zgnilizna opieńkowa, a to proces kilkuletni i po tym czasie gwarancja i rękojmia wygaśnie, a sprzedawca na 100% zrzuci winę na złą pielęgnację, albo wręcz zarzuci ci zbyt głębokie posadzenie

Pomysł z przesłaniem linka na forum jest bardzo dobry - czasami łopatologicznie trzeba uświadamiać o mocy forum i poczty pantoflowej. Niezaprzeczalnie towar niezgodny jest z oferowanym w ogłoszeniu.

No już wiem

Zaraz idę pisać pismo